Direktlänk till inlägg 22 november 2013

Lila fötter!

Av Catarina - 22 november 2013 17:08

Idag har jag varit skapligt smärtfri och kunnat vila :-) jippi!
Klarar fortfarande inte att prata eller röra mig då det värker i lungorna och jag blir otroligt anfådd, syresättningen är kass och blir kanske värre när jag är still så mycket så jag har försökt att gå upp lite och sen att jag rör på mig även när jag sitter el ligger för idag har fötterna varit lilaaktiga och blodådrorna på händerna som brukar synasjättebra är nästan borta. Hade jag orkat så skulle jag nog kanske ha behövt varit ner och kollat så det inte är nån ny inflammation el infektion men det finns liksom inga krafter kvar, jag vet att det blir så jobbigt efteråt och just nu vill jag bara njuta av att inte behöva ha så ont.

Tyvärr är det svårt att vara helt tyst i det här huset ;-) dessutom kom David och Isabell hem i går kväll och jag äkskar att kunna sitta och prata med dom!

Jag ska ta ett kokhett bubbelbad nu tänkte jag så kroppen kommer igång lite, när jag legat så länge så gör ju varenda muskel ont i hela kroppen då jag knappat använder dom. Det borde sätta fart på cirkulationen också.
Fast jag vet att det blir sämre ett tag efteråt så kanske det hjälper i det långa loppet!? För varmt gör det tyngre att andas samtidigt som pulsen går upp och jag blir helt slut efteråt men samtidigt kanske kroppen kommer igång bättre! Jag vet inte, jag måste testa allt för det kan inte bli så mycket sämre just nu.
Bara att jag kan vara hemma är underbart men samtidigt finns tanken där varje kväll när jag lägger mig; vaknar jag i morgon!?
Att inte få tillräckligt med syre skapar ångest, paniken jag fick förut är bättre då jag tycker att jag har mer koll nu.
Det beror också förstås hur, blir det värre så
styr jag nog inte över det.

Lite förbaskad är jag på läkarna, jag tycker dom sköter det här enormt dåligt. Man kan inte skriva ut en massa mediciner utan att följa upp! Den ena skulle ringt i onsdags för att höra hur det gick och efter att jag dubblade. Inte ett ljud har jag hört och jag tycker dom har ett visst ansvar när dom säger åt mig vad jag ska proppa i mig för mediciner! Lätt att skriva ut!
Min förra läkare la in mig på lungkliniken när jag bytte medicin förut för att kunna ha koll på mig och så att hpn visste att det blevrätt mängd osv. Henne saknar jag enormt!

Men jag är glad och jag är tacksam att jag slipper ha så ont iallafall!
Så jag borde inte klaga :-)
Dessutom har jag märkt att vissa biverkningar jag hade på förra medicinen är på väg bort, det är också underbart!

Kram

 
 
Ingen bild

Karin

22 november 2013 21:21

Tänk att du fortfarande försöker vara positiv!
Starkt :-)
/Karin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catarina - 8 april 2018 12:58

Jag är en buzzador och är med i kampanj, jag har fått produkter från Garnier att testa. Jag fick Garnier Olia 9.0 - Ljusblond. Lite skillnad såg jag men inte mycket. Det positiva var att det luktade gott och det negativa var att krämen var svår att...

Av Catarina - 17 mars 2016 10:10

Vi har fått testa Arlas ekologiska ost Tidan. Den blev en superhit hemma hos oss? Den passade perfekt både på frukostmackan och hårdmackan till middagen. #arlaekologiskost #arlako #buzzador ...

Av Catarina - 1 mars 2016 21:36


Jag och min 8 åriga dotter har fått testat bokklubben Twinsy. Det är anpassade böcker för barn i lågstadiet. Clara tyckte mycket om böckerna och det var perfekt för mig att läsa högt för henne men även var det lätt för Clara att läsa själv. Det får...

Av Catarina - 25 september 2015 12:03

I onsdags ökade plötsligt smärtorna i lungorna och även andningen påverkades så det blev en tur till VC men väl där så skickade dom mig vidare till akuten i mora. Väl där blir jag sämre och jag får allt jobbigare att andas. När dom kollar syresättnin...

Av Catarina - 14 september 2015 00:27

I fredags fyllde min son 20 år! Vart sjutton tar åren vägen? Jag hade hittat på en överaskning på lördagen så på fredag kväll dök dom alla upp. Det var supermysigt att ha huset fullt men med 8 personer är huset väldigt trångt. David visste ingent...

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards