Alla inlägg den 10 augusti 2012

Av Catarina - 10 augusti 2012 23:55

Jag har nu blivit en buzzador :) Jättekul att få testa nya produkter och tjänster som kommer ut på marknaden och att få göra det med mina vänner :) Jag har precis blivit antagen till en kampanj med nya hårvårdsprodukter från Pantene Pro-v och produkterna väntas komma nästa vecka :) Det kommer att bli jättespännande och då kommer jag att samla fem vänner med olika hårtyper och dela ut schampo som dom ska få prova på.

Jag kommer att skriva om det här när vi har kommit igång.

Vill du oxå bli en Buzzador? Andvänd länken här nere och gå in och registrera dig :)

Skriv gärna att du blev tipsad av mig ( Keckla)


http://www.buzzador.com/se/page/bli-foerst-med-att-prova-nya-produkter-och-tjaenster





Önskar John Blund hade velat titta förbi, inte för att jag vet om det hade hjälp men det är värt att prova.

 

Johannes kom hem idag. Han åkte direkt till stugan och klippte gräs till mormor och morfar :) min snälla kille! Hoppas att han tar gräset här i morgon ; Han klipper finare än Anders ;) han är väldigt nogrann och tar om ända tills det blir bra.

Nu är han ute och är chafför åt några kompisar, han älskar att köra bil och vill inte gärna säga nej, han vill vara den här hjälpsamma killen som man alltid kan fråga. Jag förstår bara inte hur han orkar! Han gick upp fyra i morse och jobbade i Ludvika sen upp hit och klipper gräs! När sover dom?

Jag hoppas han kör försiktigt, det är min mardröm om det skulle knacka på dörren mitt i natten och polisen skulle stå här utanför och berätta att någonting har hänt!

 

David är hos sin tjej i Nyhammar men jag hoppas att han kommer att vara sista veckan här innan skolan börjar igen. Det är så härligt att ha alla samlade ;)

 

Clara fick hit en kompis på eftermiddagen. Hon har verkligen saknat sina kompisar och dagis, dom sista veckorna nu har hon tjatat om att få åka på dagis. Visst är det bra för då vet jag att hon trivs men jag kan inte förstå, varför kan dom inte njuta av ledigheten? 

Gabriel har inte varit nå noga med kompis! Han har hellre lekt ensam. Det finns några som han kan leka med men han frågar inte själv om han får åka och leka med någon eller ta hem nån! Lite konstigt tycker jag fast han har alltid tyckt om att leka själv och sen leker ju han och Clara varje dag och ofta är granntjejen med dom. Jag hoppas att det inte är för att han har blivit retad! Jag tänker inte tvinga honom eller hålla på att föreslå kompisar. Jag tror att det kommer när han själv vill :)

 

Tror jag ska ta och göra en kopp kamomill the så kanske jag kan få sova lite innan barnen ska upp ;) Jag ska inte klaga alls under sommaren har mina sovit till mellan nio och tio på fm. Det är jätteskönt dom nätter jag inte får sova så mycket. Det blir tufft nu när skolan börjar och klockan kommer att ringa 6.15 varje morgon och då spelar det ingen roll om jag har sovit eller inte. 

 

Ta hand om varandra! Kram

 

 

                                        

 

 

Av Catarina - 10 augusti 2012 14:33

Har fått sova några timmar i natt så det känns iaf ok idag. Min hals har svullnat upp ordentligt och idag kan jag inte sitta utan att hålla upp hakan för att det är så obehagligt och känns som om det blir tätt. Så irriterande!

Min svägerska ringde på fm och frågade om vi kunde vara barnvakt åt lilla kusinen :) Han är 1.5 år och superhärlig och mina barn älskar när han är här. Så han var här ett par timmar och lekte med oss. Han var mest intresserad av att sitta i sandlådan och leka med traktorerna så det var ingen match ;)


Nu måste jag lägga mig en stund och ta det lugnt. Det är svårt för det är fint väder och jag vill så mycket men om jag inte lyssnar på kroppen så blir det jätte jobbigt i kväll.

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 10 augusti 2012 01:09

Hur kan det vara rättvist att en människa ska få så mycket skit? Hur mycket ska jag behöva ta? Jag förstår inte alls vad jag har gjort för ont här i världen. Just nu känns allting så orättvist. Jag vet andra som glider igenom livet på ett bananskal hur lätt som helst.
Jag har blivit utnyttjad, misshandlad, sett mina barn misshandlas, levat gömd, förlorat min son och när jag trodde att allt börjat ljusna och livet börjar bli härligt så blir jag sjuk! Fibromyalgin fick jag som ung och då var den hanterbar. Nu är den inte det. Det går inte en dag utan värk och smärta i min kropp. Två veckor efter min älskade dotter föddes fick jag proppar i lungorna och det förstörde hela mitt liv :( det gav mig även struma, Rocasea och kraftigt nedsatta lungor som nu är fulla i ärr. Jag ser inte klok ut och jag är aldrig någonsin helt smärtfri. Struman har gjort att min hals är svullen och ibland fastnar saker i halsen på mig, jag kan inte ha någonting mot halsen längre. Nu utreds om jag även fått fel på sköldskörteln då det verkar som om jag går på lågvarv. Har gått upp massor i vikt och har ingen som helst energi. Finns många symptom :( Mina ögon är sämre så jag kör inte bil längre. Det kan bero på Rocasean, det kan sätta sig i ögonen. Jag har som en hinna framför ögonen, jag kan inte läsa bocker längre, huvudet hänger inte med när jag åker bil så jag kan inte vrida på huvudet utan att bli illamående och ibland flyttar sig vägen. Jätteläskigt!
Nej som sagt! Har jag inte fått nog nu? Vad mer ska jag behöva ta? Jag nästan bara väntar på nästa smäll som gör att jag inte ska orka resa mig upp igen! Men samtidigt så måste jag ju kämpa! Kan inte bara lägga mig ner som ett litet barn och be andra fixa allting åt mig bara för att jag inte orkar. Det allra värsta är att jag ska behöva kämpa för att få vara sjuk och dessutom kämpa för att få kunna bli frisk! Jag vill inte nöja mig med det här
utan jag vill se att läkarna fortsätter tills dom hittar någonting som hjälper mig att bli bättre. Jag vill kunna jobba igen, ha mitt liv tillbaka men den läkare jag har nu tycker det räcker med medicin och sjukskrivning! Varför då? Ska det vara så här? Sen då? Nej skärpning alla läkare! Jag vill att ni oxå ska kämpa för jag orkar inte ensam!
Nu blev det mycket elände här. Det var inte meningen men jag blir så ledsen och arg när jag har så här ont så det bara rann ur mig och nu känns det faktiskt lite bättre ;)
Men som sagt, livet är faktiskt orättvist!
Kram

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards