Direktlänk till inlägg 10 augusti 2012

Jag har blivit en Buzzador

Av Catarina - 10 augusti 2012 23:55

Jag har nu blivit en buzzador :) Jättekul att få testa nya produkter och tjänster som kommer ut på marknaden och att få göra det med mina vänner :) Jag har precis blivit antagen till en kampanj med nya hårvårdsprodukter från Pantene Pro-v och produkterna väntas komma nästa vecka :) Det kommer att bli jättespännande och då kommer jag att samla fem vänner med olika hårtyper och dela ut schampo som dom ska få prova på.

Jag kommer att skriva om det här när vi har kommit igång.

Vill du oxå bli en Buzzador? Andvänd länken här nere och gå in och registrera dig :)

Skriv gärna att du blev tipsad av mig ( Keckla)


http://www.buzzador.com/se/page/bli-foerst-med-att-prova-nya-produkter-och-tjaenster





Önskar John Blund hade velat titta förbi, inte för att jag vet om det hade hjälp men det är värt att prova.

 

Johannes kom hem idag. Han åkte direkt till stugan och klippte gräs till mormor och morfar :) min snälla kille! Hoppas att han tar gräset här i morgon ; Han klipper finare än Anders ;) han är väldigt nogrann och tar om ända tills det blir bra.

Nu är han ute och är chafför åt några kompisar, han älskar att köra bil och vill inte gärna säga nej, han vill vara den här hjälpsamma killen som man alltid kan fråga. Jag förstår bara inte hur han orkar! Han gick upp fyra i morse och jobbade i Ludvika sen upp hit och klipper gräs! När sover dom?

Jag hoppas han kör försiktigt, det är min mardröm om det skulle knacka på dörren mitt i natten och polisen skulle stå här utanför och berätta att någonting har hänt!

 

David är hos sin tjej i Nyhammar men jag hoppas att han kommer att vara sista veckan här innan skolan börjar igen. Det är så härligt att ha alla samlade ;)

 

Clara fick hit en kompis på eftermiddagen. Hon har verkligen saknat sina kompisar och dagis, dom sista veckorna nu har hon tjatat om att få åka på dagis. Visst är det bra för då vet jag att hon trivs men jag kan inte förstå, varför kan dom inte njuta av ledigheten? 

Gabriel har inte varit nå noga med kompis! Han har hellre lekt ensam. Det finns några som han kan leka med men han frågar inte själv om han får åka och leka med någon eller ta hem nån! Lite konstigt tycker jag fast han har alltid tyckt om att leka själv och sen leker ju han och Clara varje dag och ofta är granntjejen med dom. Jag hoppas att det inte är för att han har blivit retad! Jag tänker inte tvinga honom eller hålla på att föreslå kompisar. Jag tror att det kommer när han själv vill :)

 

Tror jag ska ta och göra en kopp kamomill the så kanske jag kan få sova lite innan barnen ska upp ;) Jag ska inte klaga alls under sommaren har mina sovit till mellan nio och tio på fm. Det är jätteskönt dom nätter jag inte får sova så mycket. Det blir tufft nu när skolan börjar och klockan kommer att ringa 6.15 varje morgon och då spelar det ingen roll om jag har sovit eller inte. 

 

Ta hand om varandra! Kram

 

 

                                        

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catarina - 8 april 2018 12:58

Jag är en buzzador och är med i kampanj, jag har fått produkter från Garnier att testa. Jag fick Garnier Olia 9.0 - Ljusblond. Lite skillnad såg jag men inte mycket. Det positiva var att det luktade gott och det negativa var att krämen var svår att...

Av Catarina - 17 mars 2016 10:10

Vi har fått testa Arlas ekologiska ost Tidan. Den blev en superhit hemma hos oss? Den passade perfekt både på frukostmackan och hårdmackan till middagen. #arlaekologiskost #arlako #buzzador ...

Av Catarina - 1 mars 2016 21:36


Jag och min 8 åriga dotter har fått testat bokklubben Twinsy. Det är anpassade böcker för barn i lågstadiet. Clara tyckte mycket om böckerna och det var perfekt för mig att läsa högt för henne men även var det lätt för Clara att läsa själv. Det får...

Av Catarina - 25 september 2015 12:03

I onsdags ökade plötsligt smärtorna i lungorna och även andningen påverkades så det blev en tur till VC men väl där så skickade dom mig vidare till akuten i mora. Väl där blir jag sämre och jag får allt jobbigare att andas. När dom kollar syresättnin...

Av Catarina - 14 september 2015 00:27

I fredags fyllde min son 20 år! Vart sjutton tar åren vägen? Jag hade hittat på en överaskning på lördagen så på fredag kväll dök dom alla upp. Det var supermysigt att ha huset fullt men med 8 personer är huset väldigt trångt. David visste ingent...

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards