Alla inlägg den 15 september 2013

Av Catarina - 15 september 2013 22:21

Alla har gått/åkt hem nu och jag har precis sjunkit ner i soffan och är sjukt trött och slut men vilken mysig kväll vi har haft :-) Tyvärr var det många som inte kunde komma men några dök upp och Titti som hade partyt är en helt underbar människa och vilket jobb hon gör!
För mig handlar det inte bara om att folk ska komma hit och köpa ljus utan jag gör det faktiskt mycket för min egen skull, när man är sjuk länge och alltid hemma och kanske inte orkar ha kontakt med vännerna så är det så roligt att träffas fika och prata lite strunt :-)
Tack alla goa vänner <3

Smärtan är riktigt jobbig nu men har gjort alldeles på tok för mycket idag. Huset var en enda röra så vi har röjt lite idag och städat kylskåpet och bäddat rent. Skönt att ha det gjort men det känns...
Nu är det tvättstugan och hallen kvar och det är det värsta, fy sjutton hur det ser ut och det är saker överallt. Anders har halva garaget där. Jag mår dåligt när det ser ut så men kan inte göra så mycket åt det för börjar jag så avslutar jag! Jag är inte sån som kan lämna saker halvgjorda utan måste slutföra så därför måste smärtan vara under kontroll och så måste jag ha hjälp och minst en dag ;-)
Någon dag så....

Sov gott! Kram

Av Catarina - 15 september 2013 12:42

När vi nästan hunnit hem i går kväll ringer Johannes och är alldeles uppjagad. Han hade varit på två stycken utryckningar och var jätteglad.
Första larmet gick en stund efter att vi åkt och det var ett IVPA larm och när dom kom tillbaka till stationen och han precis satt sig i sin bil på väg hem går nästa larm, brand i villa!
Det hade inte hänt på 20 år att det gått två larm efter varandra och jag tror det var för vi höll på att önska larmet skulle gå när vi var där :-)

Allt gick bra, på båda larmen och det är både roligt och nervöst att han är brandman.
Jag är så stolt över honom <3

Ha en härlig dag! Kram

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards