Alla inlägg under mars 2013

Av Catarina - 18 mars 2013 22:18

Idag har jag bestämt mig! Jag kan inte bara lägga mig ner och ge upp förens jag verkligen har gjort allt jag kan, det är inte jag.
Så idag har jag skrivit till min läkare i falun då VC har lagt ner allting, det är min sista chans att få nån som lyssnar. Hoppet är litet eftersom jag blev utsparkad pga nerskärningar till VC. Men just nu måste jag gripa varje liten chans jag har, jag kan inte tillåta mig själv att må så här dåligt när jag inte måste, jag vet att jag kan få må mycket bättre än jag gör idag.
Nu kan jag bara vänta på svar och hoppas gör jag fast jag vet innerst inne att jag kommer att bli besviken. Det är hemskt att vara så beroende av läkare!

Claras och Gabriels dietist ringde idag och vill ha nya vikter efter att vi nu i tre månader kört extra näringsdrycker, pulver och berikat maten extra. Sen ska vi testa sätta in gluten på Clara, jag är både glad men också orolig då jag vet att hon kan bli dålig och sen blir hon ledsen när vi tar bort det igen och hon inte får äta våran mat mer. Det positiva är att jag hoppas att hon klarar av att äta något mer sädesslag, dietisten tror att det finns en chans att det håller på att växa bort och jag hoppas såklart innerligt! Hon längtar så efter en limpmacka, pizza och godissnören :) det pratar hon ofta om.
Jag håller alla mina tummar.

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 17 mars 2013 15:36

Är liggande idag, jag kan inte vara uppe alls för smärtan. I går var en jättehärlig dag och jag hade jättekul så nu får jag betala för det.

Många tankar hinner man tänka när man ligger här, det dåliga samvetet kryper på mig utan förvarning.
Jag önskar att jag kunde göra så mycket mer, jag känner mig inte mycket värd och funderar vad min uppgift i livet är nu.
Det är jobbigt, jag önskar och jag vill ju så mycket mer och skulle behöva veta om jag verkligen ska ha det så här resten av mitt liv för då är frågan, klarar jag det, vill jag det, ska jag utsätta min familj för det? Är det verkligen i nöd och lust? Ska jag förstöra livet för fler människor?
För det här är inget liv! Det är ett helvete!

Alla tankar far runt i huvudet. jag har alltid valt att kämpa och hålla huvudet ovanför vattenytan men det börjar bli riktigt jobbigt att trampa vatten, hur länge orkar jag fortsätta.
Jag har haft otur och många långa uppförsbackar i livet, jag är så trött. Jag förstår inte riktigt varför det aldrig kan ta slut och jag kan få ro.

Det är jobbigt och krafterna börjar ta slut så jag måste nu bestämma mig hur jag vill göra och hur mycket mer jag klarar att ge.

Kramar

Av Catarina - 16 mars 2013 19:46

Idag har vi haft kalas :) Jag fick precis det jag önskade mig!!! En ny cykel :) jag har inte ägt nån sedan Johannes var ca 2 år.
Nu längtar jag tills snön går bort så jag får ta en tur, det är lite för mycket vinterväglag för mig än.
Mamma hade med mat, skinkstek som var supergott så vi åt allihop. Tror vi var 10 personer så det var så mysigt.

Nu har jag riktigt ont igen men det tar jag, tack alla underbara för idag och för min fina present!

Kram

Av Catarina - 15 mars 2013 21:45

Tung dag, har nästan legat hela dagen. När vi vaknade var det -27° ute och is på fönstren inne.
Jag har haft jättejobbigt med andningen idag så såfort jag skulle göra någonting blev det sju resor värre än om jag bara satt. Det är läskigt! Och fast jag vet och har haft det så här så länge så när det blir så här jobbigt blir jag riktigt rädd och funderar hur långt jag ska låta det gå innan jag måste ringa. Jag har alltid väntat för länge så dom har fått säga till mig att höra av mig snabbare, tror jag blivit bättre nu.

David åkte vid lunch och Johannes kom hit på em. Han hade köpt underbara( riktiga, inga ica rosor) rosor till mig. Å så glad jag blev! Underbara unge <3

I morgon blir det kalas här, då kommer mamma & pappa, syrran m.familj och firar mig. Mamma har gjort älgstek som hon tar med så vi ska även äta födelsedags middag här, blir mysigt att samlas här.

Ha en härlig helg! Kram

Av Catarina - 14 mars 2013 19:56

Idag har det varit lite tungt, det började med att jag försov mig så att jag missade min egen timme innan jag väcker barnen.
Sen har jag haft molande värk i lederna och tungt att andas. När jag skulle duscha vart det så jobbigt att jag fick sluta, värmen gjorde det värre, ibland kan ångan hjälpa men inte idag.
På em fick jag ett sms från synsam :) min glasögon var färdiga!!! Jippi, äntligen :)
Vi åkte ner då Anders kommit hem, först ville jag överaska barnen genom att jag var med och hämtade men som vanligt så kom jag förtidigt och störde leken! Typiskt :)
Men Clara är glad nu att även jag har glasögon. Nu ska jag ha dom ett tag så ögonen vänjer sig sen vill jag kunna köra bil, jag håller mina tummar och tår!

David kom hem i dag men åker tyvärr redan i morgon då han ska spendera helgen med Isabell i Leksand. Det är trist att få träffa dom så sällan och bara korta stunder men jag måste väl vänja mig förstår jag, det kommer nog inte att bli bättre framöver.

Kanske jag vågar lägga ut kort på mig i glasögonen sen :)

Sov gott! Kram

Av Catarina - 13 mars 2013 22:09

Av Catarina - 13 mars 2013 22:03

Vilken fin dag jag har haft :) mamma,pappa och syster var hit och fikade och syrran hade ett paket med sig :) ett nytt durkslag! ;)
Tror det är andra året nu jag får det men dom går åt ;)
Mamma hade gjort så fint med rosor, ett hjärtan ljusfat som hon satt oasis i och sen klippt rosorna och stuckit ner dom. Anders hade varit och köpt tio röda rosor! Riktiga!!! Jag blev jätteglad och dom var så fina <3 han brukar alltid köpa dn blombukett på ica i vanliga fall så jag blev glatt överaskad.
Han lär sig även om det går långsamt ;) det har väl tagit ca 13 år bara :)

Får tyvärr vänta på mitt paket, dom ljuger och narrar mig så jag är sååå himla nyfiken. I kväll sa Anders att han skulle berätta hur allting låg till men hur ska jag veta om jag kan tro honom nu? ;)
Herregud, det är jättelänge tills det blir lördag :)

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 13 mars 2013 10:07

....och kanske klokare än gårdagen!

I morse blev jag grattad av mina små troll :)
Dom hade gjort kort i smyg i går som jag fick och jag älskar att få någonting som dom har gjort själva. Clara sa att det här har jag gjort till dig av kärlek! Mitt hjärta smälte.

Anders åkte på jobb i natt men var snäll och väckte mig kl. 3.30för att säga grattis.
Jag var väl inte så jätte tacksam just då ;)

Jag har inte en aning om vad som händer på eftermiddagen men det blir säkert lite tårta så kottarna blir glada, jag äter inte tårta men får ta en the kopp.

Ha en bra dag allihop! Kram

Blomman från min man.

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards