Alla inlägg under mars 2013

Av Catarina - 12 mars 2013 21:56

Idag har jag varit riktigt bra :-) så underbart med dessa dagar då jag kan få lite andrum.
Mamma följde med mig till synsam för att vara smakråd och jag trodde faktiskt inte att jag skulle hitta några i rimligt pris men efter tusen provade bågar så låg dom där...mitt framför mina ögon.
Jag valde ett par som jag aldrig trott jag skulle! Inte min stil alls men dom var sköna och jag var nöjd, mamma tyckte också att dom passade bra.
Nu är det bara att vänta en vecka tills dom är klara och det ska bli så skönt!
Nu kanske jag kan se någonting :)
Och kanske jag kan börja köra bil igen!! Det vore underbart! Som jag längtar....

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 11 mars 2013 18:29

Jag har haft en härlig dag trots att jag varit väldigt trött och haft lite ont. Jag har ringt såna här samtal som man inte orkar men måste och nu känns det skönt att allt är klart.
På em kom Tanten och hämtade mig och så åkte vi på samtal på Claras dagis, det var så roligt att få komma dit och jag har verkligen saknat det! Jag har alltid hämtat och lämnat mina barn själv innan jag blev sjuk och jag saknar det jättemycket.
Jag ringde mamma idag och frågade om inte hon kunde följa mig och prova ut glasögon, och visst kunde hon det så jag hoppas jag kan hitta något nu så kanske jag kan börja köra igen dom dagar jag mår bra :) det vore så underbart att få slippa sitta instäng här och bara kunna ta bilen dit jag vill och kunna hämta mina barn själv :)

Ha en mysig kväll! Kram

Ps. Glöm inte att titta på Familjen Annorlunda i kväll kl åtta på Tv4 ;)

Av Catarina - 10 mars 2013 22:16

Hela helgen har jag varit jättedålig och det är först på em idag som jag började känna mig som en människa igen.
Det var jättejobbigt för det var inte bara den vanliga smärtan, hela kroppen liksom gav upp. Jag kan inte ens förklara hur det kändes men jag vet att jag aldrig mer vill känna så igen. Det var riktigt läskigt och jag var rädd!
Men vad förväntar jag mig egentligen efter att ha sovit en till två timmar i nästan en vecka, dåligt med mat och så smärtan på det så kan man förstå att kroppen inte orkar.

David kom hem i lördags som vanligt för att sen jobba söndag men på lördagskvällen kom han in i sovrummet och satt i sängen och vi pratade i över två timmar om allt och ingenting. Det var underbart. Jag älskar att prata med mina barn och höra deras tankar kring saker och ting och nu passade jag på att fråga David om Clara kunde få hans rum och han fick ha det när han var hemma och han sa JA! Vi fick till och med måla det rosa :) det gjorde ingenting utan han sa att hans tjej nog skulle gilla det ;)
Så fort jag kommer på benen så ska det renoveras Nytt golv och nya tapeter ska dit då jag lovat Clara ett rosa rum när hon skulle få ett eget.
Det kommer att bli så skönt för hela familjen! och skönt för nu kan jag lägga flytt planerna på hyllan ett tag.

Ha det bra! Kram

Av Catarina - 8 mars 2013 22:06

Jag har haft en helt underbar dag trots att jag bara sovit nån timme i natt och väldigt mycket smärtor i lungorna, jag har knaprat dextrosol så jag skulle hålla mig vaken ;)
På fm åkte jag ner till sjukstugan med "tanten" för att ta proverna och innan vi åkte hem ville hon handla lite och inte mig emot :) Det är så sällan jag kommer ner så även fast jag mådde jättedåligt så var det härligt att få gå i affärer och kika lite.
När vi kom hem var det bara att vända i dörren och fortsätta till Claras skidtävling på dagis :)
Det var jättemånga barn och föräldrar där och vädret var helt underbart.
Clara var jätteduktig att åka sitt varv runt och efteråt fick dom bulle och saft och föräldrarna kaffe.
Jag började må sämre så jag ville bara hem men våran bil var instängd, och jag hade ångest hur jag skulle göra med Clara, många fick följa föräldrarna hem efter men jag kände att jag mådde så dåligt att jag skulle behöva ett par timmar så jag fick vila men det skar i hjärtat att lämna henne kvar även om hon var nöjd med det.

Jag är så trött och har så förbaskat ont, det vägrar att släppa så jag får nog ställa in mig på en till sömnlös natt :( Jag mår illa av trötthet och smärta så äta går inte heller så bra.
Nästa vecka då vill jag vara bättre för annars förstår jag inte hur jag ska orka och det är ju tyvärr barnen som blir lidande!

Ha en härlig helg! Kram

Av Catarina - 7 mars 2013 22:19

Idag åkte Clara KM på skidor. Hon var så jätteduktig och kämpade på bra. Tyvärr gjorde jag så att hon inte åkte fortare då jag var tvungen att följa henne runt spåret och hon väntade på mig. Det var det dummaste jag gjort på länge då jag haft ont flera dagar och smärtan bara ökar och sovit max ett par timmar varje natt. I dag har jag legat hela dagen av både smärtan men även trötthet men hon ville så gärna åka sista skidtävlingen och barnen går först! Jag vill inte hindra henne om det inte är så att jag inte kan stå upp. Dumt att gå runt banan och dra i mig kalluft bara, jag hade kunnat fråga någon annan men nu är det gjort. I morgon ska jag på skidtävling igen ;) då är det dagis som har och såklart måste jag dit och hejja fram henne.
På fm är det äntligen dax för provtagningen, det är både skönt men oxå skrämmande då dom sagt att om dom inte får fram något nu så tänker dom inte göra mer!!!

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 6 mars 2013 18:42

Nä, nu är jag så trött på sjukdomar och elände. Kan det inte bara få bli vardag här snart? Idag fick jag ett brev från vårdcentralen att jag ska in på provtagning för misstänkt hjärtsvikt! Det trodde jag var äldre personer som drabbades av. Jag tänker absolut inte googla på det för då blir det nog inte mycket sömn den här veckan.
Anders är hemma än och som jag skrivit förut så finns inget värre än en sjuk karl ;) Det gnälls och klagas i ett och mina öron har skavsår! Han ska vara tacksam att jag inte gnäller eller pratar om hur jag mår varje dag ;) (jag skriver ist)

Barnen var överlyckliga i morse att dom äntligen skulle få iväg idag :) trötta när dom kom hem efter en lång dag men Claras första fråga var om hon skulle få i väg i morgon igen. Det är bra betyg på dagis.

I kväll var det föräldramöte på dagis och jag missade det igen :( jag kommer inte ihåg när jag var på ett senast för sista gångerna har Anders gått själv. Jag älskar f-möten då man får en chans att träffa alla föräldrar och prata lite :) men jag ska väl få en ny chans för dom har ju några år kvar även om det kanske var sista på dagiset :( Clara börjar förskolan till hösten! Stora tjejen <3

Nej, nu får det räcka för ett tag! Vi har faktiskt också rätt att leva ett vanligt liv.

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 5 mars 2013 22:04

Det har varit en hemsk dag! Jag fick sova ca tre timmar sammnlagt och det i soffan. När det gått flera nätter utan riktig sömn så blir man knäpp tillslut och kroppen känns alldeles trasig. Anders mår bättre men har legat han också hela dagen och barnen har verkligen klättrat på väggarna, helt galna har dom varit. I morgon ska dom äntligen få komma tillbaka till skola och dagis och som dom längtat! Så i morgon låser jag in gubben i pannrummet och sen drar jag ur telefonen stänger av mobilen och låser dörrarna här, lägger mig i soffan och jag ska bara vara en hel dag ;)

Sov så gott! Kram

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards