Alla inlägg den 11 maj 2012

Av Catarina - 11 maj 2012 21:58

Nu njuter jag i fulla muggar! Alla mina barn hemma.Det bästa som finns  

Så i kväll har vi bara myst och ätit popcorn och tittat på superhjältarna, dom små har lagt sig och mannen med för han var tvungen att jobba i morgon och skulle åka vid 04.30 i morgon bitti.   I morgon om det fortfarande regnar så har jag lovat Gabriel och Clara att vi skulle pyssla, vi har precis köpt en lim pistol som vi måste "leka" med  

Och sen håller vi på med krymp plast, det är hur roligt som helst och vi tillverkar nyckel ringar och lite annat på löpande band. Ska prova komma ihåg att ta nåt kort i morgon och lägga upp!

 

Nu spöregnar det ute och har gjort till och från hela dagen, inte ens min hund vill gå ut fast hon älskar det annars, fast med hennes päls förstår jag det! Det är så rått, blött, kallt och mörkt. Vill ha sommar nu! Men lagom sommar ingen jättehet    och ingen regnig. Bara lagom   Är det för varmt kan jag inte vara ute för då kan jag knappt andas och måste vara inne och för soligt måste jag vara i skuggan eftersom jag har Rosacea (kronisk inflammation i huden i ansiktet) när jag äter antibiotika så är det skadligt att vistas i solen, men trots allt det så älskar jag sommaren      vem gör inte det?    

 

Nu måste jag sluta skriva för värken i handlederna driver mig till vansinne!    

Ha en mysig kväll... Kram     



























Av Catarina - 11 maj 2012 21:52

David & Johannes

   

Av Catarina - 11 maj 2012 08:25

Jisses så trött jag är idag, har nog sovit ett par timmar i natt. Även det här regniga vädret gör sitt. När klockan ringde vid sex hade jag absolut ingen lust att gå upp. Barnen kom upp en efter en vid halv sju, jag satt och halvsov med te koppen :) Fixar frukost, fram med kläder...och så glömde jag det viktigaste! Clara har fått duocal pulver, för att hon gått ner i vikt och har svårt att äta, så har hon även näringsdrycker,  och såklart glömde jag tillsätta det i frukosten så när det var tio minuter kvar innan dom skullle iväg så fick jag göra lite yoghurt att blanda i det i och ge henne, hon var inte imponerad! Varför ska jag behöva äta två frukostar? Jo mamma klantade sig ;)

Men när det gått ett tag så borde det gå på rutin. 

Gabriel har oxå näringsdrycker men av en helt annan anledning, han äter jättebra men går inte upp i vikt, han är jätteliten för sin ålder och blir retat för det i skolan. :( Jag hoppas att han rätt som det är bara kommer att dra iväg och få slipa alla elaka ord.

Det är inte lätt att vara liten ;)


Just nu håller jag på att skicka en massa positiv energi till min syster, hon ska på möte och är inte så jättesugen, så vad gör man som stora syrra då? Jo skickar massor med energi ;)

Jag hoppas att det hjälper!   


Jag borde vila idag, men har så mycket som har hopat sig här hemma när jag varit sjuk, dessutom har min man jobbat extra mycket och inte kunnat hjälpa till, det är svårt att se allt damm, tvätt och disk när jag är kontroll människa! vill göra allt på en gång, och titta där vilka lortiga fönster...fram med trasan och då kan jag ju inte bara ta ett fönster utan kör alla fönster i hela huset på en gång... det är typiskt mig! ;) Men jag gillar att ha det rent och snyggt och jag tycker det är skönt att få allt gjort på samma gång. Därför är det så svårt att vara sjuk    Jag måste vila! Skulle jag göra allt det skulle jag nog bli så dålig så jag får åka in och få hjälp med smärtstillande och syrgas :( Hade varit mycket bättre om jag hade varit slarvig eller inte brytt mig om lite "skit" i hörnet ;)

Jag ska väl lära mig något av det här som gör mig starkare som människa, och kanske kan jag lära någon annan någonting bra!


Nu måste jag slänga in lite tvätt i maskinen iaf, dammsugningen och disken får barnen ta när dom kommer hem, ska försöka spara lite energi till helgen så jag kan göra någonting kul med barnen. :) Mina barn har fått olika uppgifter under veckan, som dammsuga, plocka i och ur diskmaskinen, alltid ställa in sin tallrik, plocka ihop, städa rummet, ta in ved. Dom tycker det är roligt att hjälpa till och nu tittar dom på schemat när dom kommer hem och gör det dom ska direkt. 


  

Ha en bra dag! Kram                              



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<<
Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards