Alla inlägg den 7 maj 2012

Av Catarina - 7 maj 2012 22:14

Hej! Får jag presentera dig en vän som som heter Avundsjuk. Du träffar honom, när allting går bra i ditt liv. Hans bror, Skenhelig, är trevlig mot dig när ni träffas men snackar skit om dig bakom din rygg. Deras syster, Patetisk, behöver delar av ditt liv för att kunna leva själv... Varför?  för att du representerar allt, dom inte är. Då kan du kalla på mig, och vem är jag? Jag är leende och jag ska förstöra deras dag! 




     


      ps. Texten är hittad på facebook av Mirka och var så bra så jag var tvungen att låna den!

Av Catarina - 7 maj 2012 21:37

Jag avskyr verkligen det här, även fast jag varit sjuk så många år så var det längesen jag var så däckad som nu. Jag har så dåligt samvete för att jag bara ligger här och inte kan hjälpa till eller göra någonting. I morgon kommer det att vara först gången som jag inte är med min dotter till sjukhuset! Det är hemskt jobbigt att inte kunna följa med och det känns nästan som om jag sviker henne även fast hennes pappa följer med. Jag är ju den som brukar fixa allting och jag gillar det.

Sen gillar jag inte att få informationen i andra hand och inte ha chansen att ställa frågor.


Nej nu måste det här gå över, nu får det vara nog! Jag har så mycket som ska göras och som jag inte vill skuta upp, min sons boende som vi har sagt upp ska städas ur i slutet på den här veckan för han ska ha praktik på hemmaplan dom sista veckorna. 

Vi måste plantera ut fröna och växterna som jag köpte förra veckan, men för att det ska kunna hända så måste nog snön gå bort först...


Gabriel och Clara har varit så duktiga idag och mamma hjärtat sväller över av stolthet och glädje. När dom kom hem på eftermiddagen så körde dom in fullt med ved in till pannrummet med deras skrinda, snacka om samarbete. När Gabriel gjorde läxan så plockade Clara ur diskmaskinen. Det är underbart att se att dom hjälper till när mamma är sjuk, det kommer jag fortsätta uppmuntra även sen utöver det dom måste göra, som att skölja av sin tallrik och ställa in i diskmaskinen, städa rummet, dammsuga. Dom tycker ju om att hjälpa till men oftast glömmer jag be dom och gör allt själv för att det är lättast!


Just nu hade jag velat byta liv med min bror, han är på resande fot med jobbet och har varit i Mexico city i en vecka och nu är han i New Orleans! Det hade varit jättekul att få se och uppleva dom ställena. Vet inte riktigt hur mycket fritid han har eller om dom jobbar konstant.


Nu ska jag försöka sova en liten blund, ska gå upp vid fem-halv sex i morgon bitti och hjälpa mannen att komma iväg med barnen, en ska på fritids/skola och sen drar han och Clara till Falun.

Ha det bra! Kram


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<<
Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards