Alla inlägg den 15 februari 2014

Av Catarina - 15 februari 2014 16:11

Det vräker ner snö här och visst är det mysigt sålänge som man får vara hemma.
Vi skulle skjussa Gabriel till moster och vägen är oplogad och så har det drivit snö, även fast vi åker lungt så finns det andra som inte gör det.
Vi kom iaf dit och hem och Anders blev glad då han fick leka lite med deras fyrhjuling eftersom gården var ganska igensnöad ;-)

Jag var lika glad åt att få sitta och prata med syrran över en varm kopp the <3

Clara är förtvivlad och hela världen är orättvis :-) Varför får inte jag.....
Det är jobbigt att vara 6 år, ser framemot 7 års dagen i oktober ;-)
Kan ju tycka det borde vara lite mysigt att få ha mamma och pappa för sig själv speciellt när inte ens storebrorsorna är hemma.

Johannes har plugghelg. Just nu går han kurs inom brandkåren så han har ledigt från skolan. I helgen ska han läsa på för ett prov inom HLR och för att klara det måste han ha alla rätt. Dessutom har han jour så går larmet måste han iväg på utryckning mitt i allt. Fast han gillar att ha fullt upp, ibland när han är hemma kan han bli riktigt rastlös :-)

David tillbringar helgen med Isabelle såklart :-)
Tror han åker tillbaka till Älvdalen i kväll för att han ska jobba i Sälen i morgon.
Jag saknar dom så mycket! Det är värst när dom inte varit hemma på ett tag men samtidigt förstår jag dom, det är dyrt med bensin och att David hellre umgås med Isabelle än hans galna familj ;-) Jag är glad när dom kommer.
Vi har bestämt att vi ska samlas allihop nån helg för att åka och bowla och det ser vi fram emot.

Natten i natt var katastrofal, somnade efter fem i morse efter att ha halvsovit i kokhett vatten i badkaret två timmar.
Nu var det både smärtan i lungorna men även vänster ben och lederna som drev mig till vansinne. Är superglad att jag inte hade svårt att andas för då hade jag inte kunnat bada. Så jag tror att det alltid finns någonting positivt i allt elände, det gäller bara att hitta det :-)

Fick lite sovmorgon innan Vilja bestämmde sig för att leka med grymt grisen! Hur sjutton kunde jag låta mig övertalas att köpa den? Hon tycker det är superkul att trycka med nosen på den så den grymtar.
För övringt tycker barnen det är minst lika kul dom med ;-)

Mina småkottar har varit ute hela dagen i snön och lekt, dom älskar det här vädret så det behövs en del extra ytterkläder, Claras overall gick sönder igår! Dragkedjan har frasat upp sig men det går ibland att få igen den, hennes bästa vantar har gått sönder (dom andra är för små eller för stora enligt henne själv) hennes allväders stövlar har sulorna mystiskt försvunnit ur så hon har bara kuoma skorna. Är barnen ute måste dom ha riktiga kläder och jag hade hoppats att allt skulle ha hållt ihop till våren. Hade tur för moster hade en overall efter Indra som hon kunde ha så det var skönt att inte behöva köpa nytt just nu, min ekonomi tillåter inget extra just nu och David står först på kö på ett par nya skor. Johannes får fixa det mesta själv eftersom han har lön.
Hade velat få tag på fodrade galonkläder till dom små, det är det bästa nu och jag tror jag får kika in på tradera en sväng.

Ha en härlig lördag! Kram

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards