Alla inlägg den 3 januari 2014

Av Catarina - 3 januari 2014 23:00

I natt när jag inte kunde sova låg jag och tänkte. Tankarna avbröt varandra och tillslut var det bara en enda röra av allting.
Jag måste rensa, bort med allting som inte är aktuellt längre så det finns plats.
Frågan är bara, var börjar jag?

Jag har för första gången inte haft dåligt samvete när barnen var på fritids i går och idag :-) jag är stolt över mig själv!!!
Dom har tyckt det var kul att få leka och säkert skönt att komma hemifrån lite och jag har kunnat vila utan att hela tiden känna att jag borde vara med dom istället.
Idag låg jag klubbad från det dom åkte tills dom kom hem. Sex timmar! Drack endast en kopp the i morse och glömde äta frukost så klockan tre kom jag på att jag varken ätit eller varit på toa på hela dagen. Då är man slut. I kväll har jag visserligen mer ont men känner mig piggare. Så därför tänker jag inte ha dåligt samvete ;-)

Snart ska jag hoppa i säng och jag hoppas att jag kan få sova mer än tre timmar. Jag behöver det! Och jag bara väntar tills jag blir såpass okej att jag kan börja fixa iordning här hemma, vill storstäda som jag inte ens kommer ihåg när jag gjorde sist och jag vill renovera köket. Skafferidörren ramlade av nyss men Anders har lagat den men hälften av våra skåpluckor hänger i ett gångjärn ;-) lite komiskt! Tyvärr tillverkas det inga såna mer så vi måste byta ut luckorna (inte mig emot) och så vill jag tapetsera om och köpa nytt matbord. OM jag bara kunde och OM jag bara hade pengar. Men har faktiskt tittatlite på blocket efter skåpluckor men det är svårt att få tag på samma mått och antal, allt annat än våra är bättre :-)

I kväll hade vi riktigt fredagsmys allihop med en massa godis som fortfarande finns kvar sen jul ( allt står mig fortfarande upp i halsen ) och barnen valde Fångarna på fortet istället för film. Under hela programmet 'bråkar' barnen vilka dom ska hålla på, Gabriel vill hålla på dom som har mest nycklar och Clara vill hålla på dom som Gabriel håller på ;-) tösen har lite svårt att ha en egen åsikt :-)
När det var reklam såg Gabriel att det var Åsa Nisse på tv i morgon så nu har han redan planerat lördagskvällen :-) Han älskar dom filmerna men förstår inte varför dom måste svära så mycket ;-)

Ta hand om varandra! Kram

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards