Alla inlägg den 2 januari 2014

Av Catarina - 2 januari 2014 17:49

Jag har gjort julklappar men även lite beställningar :-) Nu håller jag på att göra hundhalsband så vi får se hur det går.

Kram

Av Catarina - 2 januari 2014 17:41

Jag känner mer och mer att det är alltför mycket gnäll i inläggen och det värsta är att jag är ingen gnällperson. Om jag kanske gnällde mer så skulle det bli bättre inlägg!?
Det är skönt att skriva av sig och så slipper mina nära och kära lyssna hur jag mår, Anders ser på mig när det är jobbigt och frågar alltid vart och hur illa och jag svarar kort, tex. lungorna och det är okej.
Han är tillräckligt stressad när jag inte mår bra, han vet aldrig om/när det är akut ( vet jag oftast inte själv eftersom det är som en blixt på en klar himmel) Sen han fick större ansvar på jobbet har arbetstiden utökats eftersom han måste finnas för hans grupp om det händer någonting.
Han tycker det är jättekul men jag ser också att vissa dagar är han stressad som idag, han kunde inte sluta ett eftersom han fick stanna med reparatören och när han kommer hem halv fyra ligger jag och mår inte alls bra, dessutom sov han bara några timmar i natt så inte så himla skoj att komma hem när frun ligger fortfarande i pyamas.
Det känns hemskt att inte kunna hjälpa till med någonting!

Jag kämpar med att acceptera min situation och till viss del har jag gjort det, men så här som det varit och är kan jag inte acceptera. Det ÄR bättre men inte så bra att jag kan göra någonting, ca två dagar/vecka är jag skapligt smärtfri och ligger då på mellan 2-6 på den tiogradiga smärtskalan men resten kan det nå ända uppemot 8 och jag tycker inte att det är okej och jag tycker heller inte att det är någonting som jag ska behöva acceptera.
Någon läkare finns inte att få tag på förens om två veckor så det är just nu mina framtidsplaner.

I går kväll skulle jag vara smart och få barnen i säng i tid eftersom dom skulle på fritids idag så kvart över sju låg dom i sina sängar och halv åtta sov båda två och jag hurrade.
Ända tills straxt efter nio då Gabriel vaknade och inte kunde somna om. Halv tre i natt somnar han äntligen om i våran säng och när Anders klocka ringer halv fyra flyger jag upp och tror det är mitt larm. Var nog rädd att försova mig. Så vi hade en riktigt härlig natt och det var inte smart utan idiotiskt att lägga han så tidigt när han vant sig att vara uppe längre under lovet.


Lägger ut lite bilder från jul, har inte laddat ur kameran än men har några i mobilen :-)

Kram

Alla barnen ligger och tittar på kalle ankas jul :-)

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards