Alla inlägg den 21 januari 2013

Av Catarina - 21 januari 2013 20:35

Jag tycker inte om måndagar, då har jag som jobbigast och är alldeles slut efter helgen då jag vill vara mamma. Har legat hela dagen, förutom då jag gick ut och gav kaninerna vatten. Det är kallt idag så hade jag haft nån möjlighet så hade jag stannat inne, jag kunde knappt andas och fast det var flera timmar sen så har jag fortfarande jätteont. Jag måste nog ringa och fråga någon om det är något som jag kan göra, jag vill ju kunna vara ute med mina barn!

Jag har gjort om reglerna här hemma, när barnen kommer hem så får dom titta på tavlan vilken syssla dom har för dagen och när det är gjort så får dom leka, spela spel eller vad det nu är dom vill göra. Det har varit mycket fusk och när jag är sjuk är det inte lätt att hålla efter, det blev oftast panik vid läggdax då dom kom på att dom glömt. Det funkade bra idag och dom var positiva och ivriga så jag tror det här blir bra :)

Clara åkte i säng vid middagen idag igen, hon var otrevlig, skrek att maten var äcklig och hon tänkte minsan inte äta! Jag förstår inte vad som hänt med henne :( visst har det varit problem vid maten att hon inte vill äta och att hon inte har matlust om hon fått i sig mjöl el nåt men så här otrevlig har hon aldrig varit. Det är som om hon testar mig. Hon fick en varning men fortsatte så då var det bara att borsta sina tänder och krypa i sängen. Jag gick in efyer ett tag och pratade med henne och först skulle hon inte erkänna att hon gjort fel men sen bröt hon ihop och grät och bad om förlåtelse. Man ska aldrig somna osams utan att ha rett ut saker och ting så nu hoppas jag att hon förstod varför och att det inte händer fler gånger. Hon somnade direkt efter <3
Älskade unge, jag kände mig lite elak men samtidigt måste hon förstå att jag menar allvar och det jag säger gäller.

Gabriel läste sin läsläxa för mig och han har blivit så duktig, vilken skillnad från ht. Han är stolt han med och det märks att han tycker det är roligt så vi läser varje dag ett stycke sen har vi börjat på en ny bok som jag köpte i julklapp till honom. Det är Anna Jansson som börjat skriva barndeckare :) Den handlar om Emil Wern och han har en detektivbyrå! Ett tips!

Ta hand om varandra! Kram

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards