Alla inlägg den 9 januari 2013

Av Catarina - 9 januari 2013 20:11

Jag är så stolt över mina barn! Dom fixade mat själva när dom kom hem och innan bompa så satt dom på sig pyamaserna och borstade tänderna. När labyrinten slutade så följde jag dom bara till sängen och sa godnatt <3
Nu sitter dom och pratar med varandra men det är mycket bättre än tjafs och bråk så jag låter det vara.
Johannes får fixa matdosor och disk och tvätten när han kommer hem, det är sån tur jag har så duktiga barn! Jag är lyckligt lottad!

Innan bompa började så började smärtan bli riktigt hemsk i lungorna, jag var nära att ringa hem Anders men efter att ha tittat på klockan så insåg jag att det inte var någon ide då det tar han ca 1,5 timmar innan han är hemma.
Jag fick ta min medicin tidigare så nu är det bättre men inte bra. Vet inte varför eftersom jag inte gjort nåt speciellt just nu.

Det är så tråkigt att det bara går bakåt :( trodde det skulle börja gå frammåt efter jag tog kortisonet.
Blir så ledsen för släpper inte det här så måste jag till sjukhus, jag orkar inte ha så här ont så länge och det är jobbigt för barnen att se mig för nu när det är både tungt att andas och smärtan så kan jag inte dölja den längre :(

Det har tagit mig över en timme att skriva inlägget men det var skönt att göra det och få tankarna ur huvudet och kunna tänka på något annat än hur ont det gör!

Nu rök barnen ihop så jag får väl pallra mig upp och ta isär dom :( suck! Aldrig säga nåt tidigt, det var dumt av mig.

Kramar Catarina

Av Catarina - 9 januari 2013 16:12

Jag har varit till läkaren i dag, det tog all den lilla energi som jag hade bara att klä på mig och gå från bilen och in gjorde att jag blev riktigt anfådd och sen ligga där och prata. Som tur var fick jag en som känner mig så jag behövde inte förklara allt.
Mina luftvägar var svullna och det är därför jag har så tungt att andas och blir så anfådd när jag gör någonting.
Sen hade jag dubbel lungsäcksinflammation som gör att det gör riktigt ont i lungorna när jag andas.
Jag skulle få en inhalator som skulle ta bort svullnaden men jag hade ingen kraft + att det gjorde för ont att dra in medicinen. Jag fick testa innan han skrev ut och det var bra! Så istället fick jag kortison utskrivet som jag ska ta ett tag så får vi se om det blir bättre annars måste jag läggas in, kan inte gå så länge med smärtan och andningsbesvären.
När jag kom hem så var jag helt slut av allt, jag har nu dessutom kvällen själv då Anders jobbar. Jag hoppas att det går smärtfritt!

Kramar

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards