Alla inlägg under februari 2013

Av Catarina - 20 februari 2013 20:19

Clara skulle ha lockar i håret i morgon och eftersom vi hade ca 10 minuter på oss så gjorde jag några småflätor :) hoppas att det blir som hon har tänkt annars ligger jag risigt till ;)
Söta tjejen <3

Av Catarina - 19 februari 2013 11:33

Mina tårar  

 

Det finns tårar

dom letar sig nerför

kinden i all hast

i tron att inte synas

 

ljudlösa tårar

rullar sakta

sedan fortare och fortare

 

mina tårar

finns i all evighet

jag gråter

gråter som ett barn.

 

                               Catarina Nygårds

 

 

OBS! Det är inte tillåtet att kopiera eller sprida min texter.

Av Catarina - 18 februari 2013 21:56

Har varit stressad och nervös hela dagen, fibron har drivit mig till vansinne. Det värker i varenda led, sliter och drar och jag kan inte vara still en sekund. Har även haft så tungt att andas, riktigt tungt och jag har varit alldeles yr i huvudet och när jag duschade såg jag fötterna var blå igen. Blir galen på det här, smärtan i lungorna har ökat och jag är rädd att en ny inflammation är på gång. Har ju nyss rest mig upp från förra.

Jag har totalt tappat tron på läkaren på vårdcentralen nu, sen i oktober har han lovat att hjälpa mig och sista gången jag ringde och han skulle prata med sina kolleger och höra av sig var för snart en månad sen! Fattar dom inte att jag går under? Jag behöver hjälp nu! Jag sitter här och smärtorna ökar, har allt tyngre att andas och vikten ökar varje dag och jag är totat hjälplös. 

Jag kommer ringa en gång till sen ger jag upp. Jag orkar inte hålla på så här och bara bli besviken.

Jag sviker mina barn varje dag när jag inte orkar vara jag, jag klarar just nu bara det nödvändigaste och det är inte bra nog. Jag vill ha tillbaka mig själv och det är nu! Jag villl inte vänta längre och se hur jag bara är en skugga av mig själv. Jag mår illa av att se mig själv!

 

Kramar

Av Catarina - 18 februari 2013 09:11

I dag när Clara skulle på dagis så skulle hon promt ha rosa hår :) Jag fick spraya en liten fläta på sidan och sen skulle hon ha lite rosa bak i håret. Min lilla rosa tjej <3

 

 

 

Gabriel var både spänd och nervös idag, han har en musik läxa som han gjort men är så rädd att han ska glömma bort namnen och frågorna. Dom ska söka en låt plus en extra utifall att någon har valt samma på you tube och sen berätta varför dom valde just den och sen vad den vill berätta. Det var inte lätt vill jag lova, han lyssnar inte mycket på musik och det blir mest när vi sätter på något i bilen så det var inte lätt och sen fick jag se till så han inte kom in på något olämpligt vilket finns i massor där. Tillslut kom han på att han ville ha svenskt och sökte på det och Markoolio kom upp och han fastnade direkt för en låt och som andra låt blev det en annan låt med Markoolio. Det blev bra och videon var barnvänlig.

Jag hoppas att han inte blir för nervös och glömmer bort allting när han har jobbat så hårt.

 

Ha en bra dag! Kram 

Av Catarina - 17 februari 2013 20:32

Idag har vi haft en lat dag då vi inte har gjort någonting alls. Jätteskönt och välbehövligt :)
I morse tog det 3 timmar att ta mig ur sängen, hela kroppen var låst och gjorde så ont att röra mig att tårarna rann.
Det tog flera timmar innan det hade släppt helt.
Jag och Clara har tittat på Pippi och myst i soffan medan Anders och Gabriel var till slogboden och grillade.
David och Isabell var till sälen och jobbade, det var så mysigt att ha dom hemma.

Igår upptäckte barnen att deras pulka var trasig! Ett stort hål var bränt i botten så den är totaltförstörd :( barnen är jätteledsna och jag är riktigt arg!!! NÅN har haft fräckheten att LÅNA den och säkert haft jättekul med den för att sen lämna tillbaka den förstörd. Det gör mig rasande, finns det ingen respekt för andras saker längre? Vi måste väl kunna ha saker ute på våran gård utan att behöva vara rädda att någon ska "låna" dom. Jag har sagt att Johannes får ringa runt till sina kompisar och fråga runt för i helgen ska det stå en ny pulka ute här och jag bryr mig inte vem eller hur den kommer dit. Jag tror inte att det är någon okänd som bara åkte runt och kom på att dom kunde titta om vi hade en pulka och låna utan det är nog någon som vet att vi hade den.
Tråkigt är det iaf!

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 16 februari 2013 22:39

Gabriel har gjort sin egen klocka :) Han är väldigt stolt över den och att han har gjort allting själv.
Den är så fin och det viktigaste av allt är att han tyckte det var jättekul att göra den.

Av Catarina - 16 februari 2013 22:27

Clara ville baka idag och det var evigheter sen vi gjorde det så jag blev jätteglad. Vi har jättekul när vi bakar :)
Nu var det så att jag inte mådde så bra och hade riktigt ont så jag satt och läste receptet för henne och hon fixade resten. Ja inte ugnen då det är mitt jobb ;)
Hon bakade hallongrottor, hallonpaj, cornflakesgodis och så hjälptes vi åt att göra mitt gi knäcke. Vi gjorde till och med hallonsylten till kakorna och hon var så stolt när Gabriel och pappa kom hem och hon fick visa vad hon gjort.

I kväll så hade vi mys med allt som hon bakat och tittade på nya Tingeling filmen tillsammans med David och Isabell.

Kram




Av Catarina - 15 februari 2013 22:56

Den här veckan har varit en mardröm både fysiskt och psykiskt. Jag är helt utmattad i både kropp och själ.

Det är fruktansvärt jobbigt att hela tiden skrika efter hjälp men inte få någon, jag står ensam och jag kan helt enkelt inte acceptera det. Jag kan inte bara lägga mig ner och ge upp fastän det är det enda jag bara har lust att göra just nu. Jag måste fortsätta kämpa och ringa och jaga på läkarna fastän tårarna svider bakom ögonlocken av att bli lovad hjälp men ändå bli ignorerad, jag vägrar acceptera att mitt liv ska vara så här! Jag vet att jag kan må bättre än jag gör nu även om lungorna aldrig kommer att läka så kan jag få ha det bättre än nu.

Jag är så arg, ledsen och besviken, jag är för dålig för att egentligen orka skrika högre tills någon hör mig. Det tar enormt med energi! Men vore jag frisk skulle jag inte behöva fast jag skulle klara det tio gånger bättre.

Jag är tömd på energi och orkar endast för barnens skull så i helgen blir det att försöka fylla på så att jag fixar nästa vecka.

 

På alla hjärtans dag fyllde våran älskade hund Vilja tio år!!! Det är inte klokt vad åren går fort, hon beter sig som en valp fortfarande ;)

Grattis till mattes hjärta <3

 

   

 

På eftermiddagen var det föräldrafika på fritids och jag kunde inte annat än att samla ihop benhögen och släpa mig dit, det är så enormt viktigt för mina barn att jag kommer så jag skulle vara döende innan jag skulle skippa det. En gång hände det att vi helt missade det och Gabriel var jätteledsen även om hans hämtning fikade med honom var det ju såklart inte samma sak. Dom hade bakat så fint :) Rulltårta med grädde och hjärtan. Gabriel serverade oss så stolt. Clara blev bjuden på glass men blev jättenöjd när hon fick hjärtanen på sin glass.

 

   

 

Vi hade bestämt oss för att laga thai mat till oss och så bjöd jag syster och Indra då jag tänkte att dom satt ensamma hemma medan gubben jobbade men så var inte fallet så då vart det plötsligt tre extra till maten, sen ringde David och sa att han skulle komma hem för lektionen var inställd på fredagen så då var vi 8 personer och jag hade mat och recept för 4.

Som tur var hade jag lite extra och syster hjälpte mig då min gubbe blev sjuk så vi åt thai kyckling soppa till förätt och sen en thaigryta till huvudrätt och till efterätt blev det cheesecake med daimkross i muffinsformar. Det var så gott och vi hade det så mysigt även om hela jag höll på att gå sönder så var det värt all smärta som kom efter.

 

Barnen hade gjort så underbara alla hjärtans dags kort :) Gabriel hade skrivit en sån fin dikt så tårarna rann när jag läste det, Clara hade gjort ett sånt fint hjärta och skrivit så fint alldeles själv, älskade ungar <3

 

Lite svårt att läsa Gabriel kort men så här står det:

 

Kärlek är glädje

Kärlek är vänskap

Jag älskar dig

I mitt hjärta står ditt namn

 

     

 

I kväll kom Johannes och Davids tjej Isabelle hit så nu är det fullt hus, jag älskar det men skulle önska jag hade mer energi att kunna umgås mer.

Underbara barn <3

 

Ta hand om varandra och ha en underbar helg! Kram

 

 


Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards