Alla inlägg under maj 2014

Av Catarina - 20 maj 2014 18:17

Jag valde fel! Jag avvaktade och valde att ringa vc i morse, först fick jag vänta 3 timmar på att dom skulle ringa upp sen fick jag veta att det inte fanns några läkartider!
Men...jag skulle få träffa en sköterska och ta ett EKG iaf 15.30
Väntan...väntan....
När jag kommer ner är det kaos och det blir ännu mer väntan och efter EKG't ville en läkare titta på mig och det blir ännu mer väntan eftersom han skulle ta mig när han fick tid.
Fy sjutton vad jag avskyr att vänta!
Har alldeles nyss kommit hem och läkaren "trodde" att det var en muskelinflammation och jag skulle äta inflammations hämmande och avvakta och höra av mig om det blir värre eller inte bättre.

Nu blir det vila!
Kram

Av Catarina - 20 maj 2014 01:02

Sitter här mitt i natten och vet inte hur jag ska göra. Har fått jätteont under vänster bröst, det sticker och bränner ordentligt och efter 7 timmar av att det inte blir bättre än korta stunder och med starka smärtstillande så ringde jag 1177.
Hon visste såklart inte vad sjutton det var men sa att jag skulle åka direkt till akuten eftersom inte ens mina smärtisar hjälpte och med min sjukdomshistoria.
Hmmm hur gör ja nu, ska jag dra upp hela min familj mitt i natten och göra alla oroliga bara för det? Det kanske inte ens är nåt farligt!
Jag skulle nog kunna vänta tills cykelverkstan (VC) öppnar i morgon så behöver jag inte skrämma slag på nån. Hade det varit allvarligt tycker jag hon borde sagt det.
Eller....
Jag hatar det här, jag hatar sjukhus och framför allt hatar jag att ha ont!

Vi får se, funderar....

Kram

Av Catarina - 17 maj 2014 23:44

Livet traskar på lite trögt för tillfället. Jag är nere i en svacka men kämpar för att hålla näsan ovanför ytan. Just nu är smärtorna i lungorna okej, det är otroligt skönt att slippa det och att kunna andas skapligt.
Däremot ställer musklerna och lederna till en massa problem. Nu har ena knäet blivit riktigt dåligt och smärtan kommer bara pang på rätt som det är. Handleden har svullnat mer så nu är knölen större och jag svagare i händerna. Fotlederna är nästan värst och det spelar ingen roll om jag vilar eller rör på mig. Går jag mycket blir lederna stela och jag kan inte böja dom.
Nu när lungorna är bättre hade jag velat ut och gå, det är underbart väder här och jag längtar som en tokig efter en skogspromenad. Nån dag så.....

I dag har vi städat verandan :-) så himla skönt att få bort vintersaker, belysningar, hö och spån. Vi har haft kaninburen där i vinter då en råtta flyttade in hos kaninen i stora vinterburen! Tur vi hade en extra bur ;-)
Det var så mycket lättare för barnen att ta hand om honom. Men nu är det snyggt och luktar gott efter att golvet fick en såpaskurning. Tyvärr har vi haft råttor där med men inte så konstigt då barnen tappat pellets ;-)

Ha en härlig helg! Kram

Av Catarina - 17 maj 2014 23:27

Jag har nu gjort mitt första hundkoppel :-) Drt blev förvänansvärt bra så nu måste jag bara få tag på bgb ( tror det heter så) hakar som passar bättre. Det går åt mycket lina men dom blir bra.

Såklart har jag gjort lite nya armband också :-) hittat nya knappar, både till barn och vuxna och sen hängen.
Jag håller på att testar lite nya mönster men det tar tid och tålamod :-)

Barnarmbanden
Finns såklart andra spännen. Men dom jag gör och säljer mest av är dom som går att justera.

Nya nyckelringar.

Av Catarina - 15 maj 2014 23:50

Idag har vi varit till falu lasarett med Gabriel. Han skulle träffa en specialist angående hur han växer eller inte växer...beror på hur man vill se det. Hans viktkurva har stannat av så nu gör dom en ny utredning på honom.
Idag fick han ta 7 blodprover! Han svimmade i stolen och fick panik men sköterskan var så bra att hon lyckades lugna honom. Stackaren :-(
Nu ska dom vänta på proverna och sen ska ett team disskutera vad dom ska göra. Ett förslag är att han blir inlagd i falun och så ska dom ta tillväxthormon prover i ett dygn. Vi får se vad som händer.

Det var ingen trevlig bilfärd när värken gör det omöjligt att sitta stilla. Dessutom ville Gabriel så gärna att vi skulle äta på mc donalds (blir ju inte så ofta) och min mage pajade. Blir nog en småtrevlig natt det här.

Kram

Av Catarina - 14 maj 2014 23:36

Idag har Gabriel haft prao för första gången. Han har längtat i flera veckor och i morse var han uppe först av alla :-)
Han skulle såklart vara med sin pappa och köra skogsmaskin. Just nu kör han skördaren ( den tar ner träden) och det var ju jättespännande.
Han var riktigt nöjd när han kom hem och han har nu framtiden klar...han ska bli skogsmaskinsförare!

Johannes håller på med sista kursen innan han är färdig brandman parallellt med skolan. Det är inte många veckor kvar innan han tar studenten nu. Jag hoppas att alla skolor har olika dagar så jag kan vara med alla barn. David tar studenten den 10/6 Gabriel och Clara's avslutning är den 12/6 och nånstans där är Johannes...
Nästa torsdag är vi bjudna till Borlänge för att få se när Johannes rökdyker mm. Dom ska ha uppvisning för släkten och såklart måste vi vara med :-)

Det är kanon att han har lyckats fixa två yrken. Nu kan han välja om han ska svetsa eller släcka bränder! Eller både och, han har jobbat deltid på brankåren medans han gått i skolan. Några kronor extra till en fattig student ;-)

Kram

Av Catarina - 8 maj 2014 23:52

I kväll var jag och Clara med min systerdotter på ridning. Hon rider i ett stall som bara har islandshästar och jag älskar dom. Å så avundsjuk jag blev! Vad jag saknar hästar och ridning.
Jag har försökt hitta en ponny att låna ett par veckor i sommar att ha vid stugan men det ser mörkt ut. Alla vill ha sina hästar själva på sommaren, tyvärr.


Seansen var jätteintressant i går. Mediet målade bilder med vax och strykjärn som hon hade med sig och så passar hon ihop det med någons aura och berättar lite för den personen. Superkul! Det blev många skratt :-)
Tyvärr var det ingen som ville prata med mig i går ;-) men det är intressant att bara lyssna.

Kram

Av Catarina - 7 maj 2014 14:30

Ser fram emot kvällen då jag och mamma ska på en seans :-)
Anders ska följa Gabriel på klättringen och Clara ska vara hos moster.
Ibland funkar det och allt går smidigt och det gör att det är roligare att åka iväg.
Det är inte ofta som jag åker på någonting så det ska bli jättekul :-)

Igår började jag äta magnesium så nu hoppas jag att värken i benen ska bli bättre. Det är jättebra när man får tips på olika saker för tyvärr berättar inte läkarna så mycket.
Jag ska försöka ta mig ner till VC innan veckan är slut så jag får kolla upp varför jag dricker så förbaskat mycket, det vore ingen sak om det bara kom ut igen, men det gör det inte och magen är som en ballong.
I går och idag har jag haft febertoppar men frossan är bättre.
Alltid något :-)

Ha en bra dag! Kram


Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Skapa flashcards