Alla inlägg under september 2013

Av Catarina - 13 september 2013 22:03

David klarade körkorts provet :-) så nu är det bara uppkörningen kvar och det blir nästa torsdag. Håller mina tummar hårt :-)
Ganska praktiskt med två "barn" med körkort men också väldigt jobbigt. Jag var jätterädd i början när Johannes hade fått sitt och fick panik om jag inte kramat honom och sagt att ; jag älskar dig innan han åkte hemifrån utifall han inte skulle komma hem igen :-( hemskt! Nu har jag börjat vänja mig efter två år och så ska det börja om igen! Jisses....

Clara har kokat sylt i skolan av bären dom plockade igår :-) hon är så stolt över sin burk. Det är jättekul att dom får göra sånt och det är Gabriels tur nästa vecka.

Idag har smärtan varit okej men har ist varit väldigt tungandad. I morse när jag följde barnen till bussen var det bara några plusgrader och när jag är på väg hem tar det lixom stopp och jag får kippa efter luft. Fick sätta mig ner när jag kom in och bara försöka tänka på att andas lugnt. Fy vad läskigt det är! I kväll började det igen, så nån härlig sömn lär det inte bli då jag nog får sitta och sova så det är lättare att andas.



På förmiddagen kom jag på att det var fredagen den 13 onde idag men det har inte varit något trassel än, men är väl några timmar kvar än ;-)
Är det någon som brukar känna av otur den här dagen?


Jag önskar alla mina härliga läsare en underbar helg! Kram

Av Catarina - 13 september 2013 10:13

Min syster är den allra bästa.
Jag vet att hon alltid finns bakom mig och
hon lyssnar på mig vilken tid på dygnet det än är,
en underbar människa och
vi förstår lixom varandra.

Min syster är den allra bästa.
Hon bryr sig och tar hand om alla, både stora och små även fast hon inte alltid orkar och
tröstar när någon är ledsen.

Min syster är den första jag vill ringa till när något underbart hänt och berätta,
Vi kan skratta och gråta tillsammans, vi två.
Jag skulle aldrig önska mig en annan syster då jag redan har den allra bästa!

Tack för att du finns min älskade syster <3

Av Catarina - 12 september 2013 14:39

Vilken stress morgon! Orkade inte gå upp när klockan ringde vid sex och det ställde till det ganska mycket. Båda kottarna skulle till skogen och plocka lingon idag och ha med sig en matsäck för hela dagen så att få sitta och dricka the å vakna i lugn och ro kunde jag glömma.
Bilen är på verkstan så vi hade bussen att passa oxå men det gick bra men jag gillar inte stress och Gabriel är väldigt stresskänslig på morgonen.

Jag har sovit 3-5 timmar natt nu i flera dagar så jag är alldeles slut. Just nu önskar jag att jag skulle få sova en hel natt minst 8 timmar.
Sitter med världens ledvärk idag, det sliter och drar och värker i varenda led så vila är omöjligt och tröttheten gör att jag inte orkar göra någonting. Det är svårt.

Det var bara några plus grader i morse och dimma. Riktigt höstmorgon och det var lite mysigt att följa dom till bussen.

Jag hoppas dom haft en toppendag i skogen idag, vädret har varit perfekt med sol och lagom temp :-)

Jag ska snart hämta dom och då är det föräldrafika :-) barnen bjuder föräldrarna på fika och så får vi umgås lite på fritids tillsammans. Mina älskar dom dagarna.

Ha en härlig dag! Kram

Av Catarina - 11 september 2013 21:51

Ursh vilken förmiddag. Jag hade jag tandläkartid och fick laga den tanden som det ramlat ur en bit ur och jag är så rädd för bedövning så jag körde utan och det var jobbigt men gick. Nu är den iaf lagad och när jag kommit hem känner jag att det lossnat en bit från an annan tand. Typiskt! Och jättekonstigt, jag brukar bara ha problem när jag är gravid och det är jag INTE nu ;-)

Gabriel har det jättejobbigt än, han sörjer.
Varje kväll bryter han ihop och gråter och gråter. Det är värre nu än med någon av hamstrarna. I kväll kom jag på att när han fått prata av sig det värsta och gråtit klart så satt jag på en Sune saga, det är ju tokroligt och det hjälpte honom på andra tankar. Han sover redan! Annars har han inte kunnat somna förens efter 23.00 och då i min säng.
Lilla gubben...tänk om jag kunde få ta hans sorg och smärta men tyvärr måste han lära sig att hanskas med det, jag varken kan eller ska skydda dom mot allt även om jag skulle vilja det.
Barn ska få må bra!

På kvällen nu så började jag må jättekonstigt jag blev kallsvettig och smärtan flög på mig både höger lunga och tryck över bröstet. Jag fick ta nitro sprayen och det höll i ungefär en timme innan det släppte och nu har jag "bara" min smärta kvar, men jag är alldeles slut och min lilla energi jag hade försvann.
Det är jobbigt när det blir så här för jag blir så rädd, när smärtan blir så stark och jag mår så konstigt vet jag inte om det är allvarligt el försvinner och just att veta hur länge jag ska vänta och härda ut?
Det är bara att gå på magkänslan och nu är det några månader sen jag hade småpropparna i huvudet bakom örat.

På vänster sida om bloggen finns det nåt som heter 'Tidigare år' Jag gick in och läste vad jag skrivit den här dagen för ett år sedan och det var jobbigt. Det var en jobbig period då och när jag läser så mår jag illa. Snart har det gått sex år sen jag blev sjuk och min förhoppning att bli bättre är snart helt borta. Måste kanske acceptera faktum.

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 11 september 2013 06:55

Om några minuter förändras min sons liv, exakt 07.09 fyller han 18 år, som han längtat och väntat. På torsdag skriver han upp för körkortet.

Vad tiden går fort! Det är inte längesen han var liten och busade runt här.
Vad konstigt det känns att ha två vuxna barn, jag måste ju vara jättegammal ;-)
Nu när jag tittade efter kort så inser jag att jag hade ett! att välja på. Hmmm trist när dom blir så stora att man inte längre får fota dom hur som helst ;-) det finns regler och vad jag får visa för andra :-)
Jaja det är väl så att bli gammal.

Grattis min älskade son på 18 års dagen, hoppas din dag blir underbar <3 <3 <3



Av Catarina - 9 september 2013 21:53

Så började Astrid Lindgren sina samtal med sina systrar så hade dom pratat klart om det. Klokt :-)

Det har varit svårt att blogga då inspirationen försvann och jag mest har känt mig tom. Det har även varit mycket som hänt.
I går hittade Gabriel sin kanin död i buren så vi hade begravning för honom. Stampe var gammal tror han var ca 7-9 år, vi tog över han från en tjej för många år sedan. Men Gabriel älskade sin kanin. Vi hade ju nyss begravt hamstrarna så det blev jobbigt åt dom. På kvällen var han så ledsen och grät och grät och hostade och hostade, är dessutom förkyld
så idag fick han vara hemma från skolan.
Syster kom hit idag och hade köpt present till Gabriel <3 en stor gosedjurshund. Tack käraste syster som tänkte på honom <3
Han har mått bättre idag och sa på em att det var skönt att gråta i går för nu känns det bättre.
I morgon blir det skola för det är fotografering.
Clara har lockat håret och kommer bli sååå fin men hon har fått en boll på glasögonen så dom hänger lite så jag vet inte om hon ska få fotas utan glasögon. Känns lite dumt det med för det är ju Clara!

Johannes och David har kommit hem från Turkiet och är välbehållna så nu kan jag slappna av ;-)
Jag blir så sugen att åka iväg nu, flera vänner och grannar åker nu och det känns.... synd att min gubbe inte vill åka, tordes jag skulle jag spara och ta barnen på en sista minuten resa men om jag blir dålig och är ensam med dom i ett annat land, Ingen bra ide. Men nån gång måste jag komma iväg. Res nerven kliar ordentligt nu ;-) Har inte varit iväg sedan innan jag träffade Anders och det var 1999.

Mitt hus är i en enda röra och jag skulle ha behövt röja men jag har varken energi eller inspiration och ändå mår jag dåligt när huset är rörigt.
Känns som en stooor börda och jag brukar tycka om att fixa och dona.
Vill ha tillbaka mig! Nu!

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 6 september 2013 13:47

Idag kom äntligen bokpaketet som jag bestälkt till Clara. Det är ett börja läsa startpaket och innehåller böcker, skrivtavla och föräldra vägledning mm.
Hon vill så gärna lära sig att läsa och Gabriel och hon leker skola ofta och nu får hon lite mer hjälp.

Det hon också saknar är läxa! ;-)
Hon vill också ha läxor som Gabriel och tycker det är sååå orättvist!
Gabriel har haft sina första engelska glosor och han var jätteduktig att lära sig dom och även att kunna stava. Jag blev imponerad för det krävdes inte mycket träning innan det satt. Jag hoppas det gått bra på läxförhöret idag.

I går kväll var vi på föräldramöte, vi fick åka båda två då det var för hela skolan samtidigt så jag hade lite problem att välja vilket jag skulle vara med på. Valde Claras då det var hennes första och Anders fick gå på Gabriels.
Jag blev även föräldrarepresentant för Gabriels klass och det ska bli spännande.

Ta hand om varandra! Kram


Av Catarina - 6 september 2013 13:35

I onsdags kväll åkte jag och barnen + Indra och mor och far på Cirkus :-)
Jisses vad roligt vi hade. Vi skrattade hela tiden och barnen var jättenöjda efteråt och ville genast åka på cirkus igen.

Vi satt längst fram så barnen såg jättebra men Clara var lite rädd att clownen skulle komma till henne ;-)
Vi kom hem vid halv tio på kvällen efter att vi skjussat hem alla och barnen var jättetrötta så det blev sängen direkt och jag skulle ta the och en hårdmacka och biter sönder en tand! Fasiken!!!
Jag blev jättearg, så himla typiskt.
Det var såklart tuggtanden längst in och den blev jättevass.
Fick ringa tandis på morgonen och fick komma direkt och vid det här laget var tungan full av sår, inte blev det bättre när hon var där och bökade så när jag kom hem gjorde det så ont att jag varken kunde prata el äta :-(
Idag är det något bättre, såren har börjat läka men det gör fortfarande ont.
Känns lite som att "där fick jag för att jag gick ut och hade roligt för en gångs skull"

Ta hand om varandra! Kram


Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards