Alla inlägg under juni 2013

Av Catarina - 25 juni 2013 17:05

Idag var jag och hämtade ut paketet från buzzador. Det var fullt med olika vanish produkter till mig och prov att dela ut.
Jag ska göra ett fläcktest och dokumentera det med film eller bilder och det kommer bli jättekul, jag ska försöka få tag på rödvin som är svårt att få bort och olivolja och sånt :-)

Ta hand om varandra! Kram


#vanishoxyaction     #vanishtest     #buzzador

 

Är du intresserad av att själv bli en buzzador? Lämna en kommentar så berättar jag hur :-)

Av Catarina - 25 juni 2013 16:57

Jag skickade iväg Anders och Gabriel på monstertruck show i går kväll. Gabriel behövde lite ensamtid med sin pappa och så var det så dyrt att vi inte kunde gå allihop.
Gabriel var så glad när han kom hem :-)
Han berättade allt och visade korten han hade tagit.

Kram

Av Catarina - 24 juni 2013 18:13

Det har varit fullt hus här då David och Isabelle kom i går. Eftersom vi renoverar har vi ett rum mindre och det känns! Men det var mysigt att få ha dom här lite.
Anders har fått leka med grävmaskinen isag så han är nöjd ett tag nu ;-)
Gabriel frågade vad pappa gjorde och jag svarade då att pappa lekte i sin sandlådan, jaha sa han då och var nöjd med svaret.


Det ska bli skönt att äntligen få göra gräsmatta där. Har varit irriterad på hålen som varit där många år nu.
Bygga får vi göra nåt annat år när vi både har råd och orkar.

Jag var till sjukgymnasten idag och fick några fler övningar nu också för ländryggen så kanske jag slipper ha låsningar där varje natt och morgon.
Armen tyckte hon att jag skulle söka läkare för nu eftersom det inte blir bättre, även benet som gör ont.
I går hittade jag även en knöl nedanför halsen mot bröstet! Läskigt då jag inte vet vad det är!

Fick brev från VC och dom skrev att tyvärr kan dom inte ta över min medicinering då det tydligen är något licenspreparat! Jippi! Då sitter jag verkligen fast i det här :-(
eftersom läkaren i Falun tyckte att jag bara kunde sluta om jag inte var nöjd! Idiot!
Jag är rädd, jag kan inte göra någonting åt det utan måste förlita mig på honom.

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 22 juni 2013 20:09

Vi var som vanligt vid stugan där vi har majstångsresning, lekar och tipspromenad men fina priser. Priser köper var och en och lämnar in.
Jag mådde redan dåligt på torsdagen, det har varit så intensivt med skolavslutningar, möten och dagisavslutning så jag är totalt slut.
Sov inge vidare på natten för smärtan och vaknade 05.10 på midsommaraftonen, alla sov så jag klädde på mig och gick ut. Det är bara ett rum och kök så annars hade jag väckt alla.
Det var underbart ute, solen sken från en knallblå himmel och svalorna kvittrade och det var dagg i gräset.
Det var så tyst och fridfullt så jag gick runt lite ute där för mig själv.

Efter ett tag gick jag in igen och la mig och läste tills dom andra skulle vakna.
Klockan ett kom syster med sambo och så bjöd mamma på smörgåstårta som vanligt.
Gabriel var jättesur då tjejerna lekte fast han fick vara med. Han vill ha Indra för sig själv och gillar inte alls att Indra och Clara har roligt tillsammans. Trist !
På eftermiddagen var det dax att bege sig till badstället för att dansa men jag fick snällt stanna hemma då jag hade så ont, det var så kvavt ute att jag inte heller klarade att andas.
Som vanligt då jag mår dåligt blir Gabriel sur och tvär och vägrade vara med :-( det är så tråkigt för jag vet ju att han vill och har sett fram emot tipspromenaden.
Clara och Indra sprang runt själva och fick fina priser båda två. Min man var så snäll så jag fick hans pris, han valde ett doftljus till mig :) jättegulligt.
Smärtan blev inte bättre och smärtan i benen bara värre så i morse var jag tvungen att åka hem.
Anders och barnen är kvar och jag är glad över att få vara själv när jag inte mår bra. Tycker inte om att ha folk runt mig då.


Min midsommartjej!

Gabriel ville inte alls vara med på bild.

Söta Indra.

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 20 juni 2013 17:34

Tårar i ögonen och lite tjockt i halsen var det allt, min lilla prinsessa slutade dagis i dag och ska börja förskolan och fritids till hösten.
Vi hade köpt presenter till alla fröknar och Clara hade gjort kort till var och en och så bjöd hon på glass :)
När vi hämtade henne tömde vi facket och fick med teckningar och pärm med foton och så har dom skrivit om allt dom gjort.
Jag tyckte nog det var mest sorgligt för nu har jag inget mer dagisbarn! Det känns så konstigt och jag kommer sakna alla underbara fröknar som har jobbat där. Dom är så fantastiska med barnen och ställer alltid upp <3
Det var med tungt hjärta jag gick därifrån medans Clara skuttade glatt glad för sitt sommarlov ;-)

Kram

Av Catarina - 19 juni 2013 17:10

Allt är upp och ner och jag är förtvivlad.
Min pappa halkade och ramlade i våras och slog i nacken och huvudet väldigt illa. Han åker till VC och dom tror han sträckt nån muskel och hjärnskakning. Dom ville inte röntga och han skulle inte ens få en nackkrage men den tjatade han sig till.
Han har knappt orkat vara uppe, yr och har svårt att gå, så i flera månader har han mått dåligt och äntligen fick mamma iväg honom till läkaren igen eftersom han inte blivit bättre, även denna gång nekades han röntgen men gav sig inte och fick det tillslut och det tog inte länge förens dom ringde från mora och berättade att han brytit nacken!
Vi alla fick en chock, vi visste att det inte var bra men så illa!
Så han fick åka till mora och röntga nacken i två olika maskiner.
Så nu blir det operation i uppsala snart.
Det är hemskt att han fått gå så länge och mått så dåligt alldeles i onödan!

Det får aldrig vara lugnt, någonting måste hända hela tiden och jag känner mig så trasig.

Johannes är bättre i ansiktet och jag håller tummarna att han inte får fula ärr. Axeln däremot är svullen så jag tycker han ska gå och kolla den igen för det har gått några veckor nu.

Clara var till ögonläkaren i måndags och ögonen har blivit bättre men höger öga är bättre så nu ska hon ha lapp på höger öga 2 tim dag så vänster tränas mer och så blir det nya glasögon med andra styrkor.
Vi lånade hem några och det är så svårt men tillslut hittade vi dom som satt bäst på henne, det blir nog jättebra!

Lite trött och ögonen blev röda pga att pupillerna är så stora efter dropparna.

Stora, stora pupiller.

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 16 juni 2013 21:19

Nu är skarvarna spacklade andra gången och jag hoppas att det var sista. Anders har varit jätteduktig och gjort massor men jag har lite svårt att hålla mig därifrån för jag tycker det är roligt att spackla.
När det är slipat och klart ska taket målas och gamla ventiler ner och så blir det plåt över hålen, jag är inte riktigt övertygad om att det blir bra men Anders lovar det så vi får se. Ventilationen plockade vi ner för många år sedan då vi fick kondens i rören när vi inte körde den hela tiden så nu har vi fläckar i taken i varje rum och det är svårt att måla över.
När vi köpte huset hade det varit småbarns dagis här i många år och ventilationen som satt här var inget vi kunde använda som en vanlig familj.
Jag längtar tills vi kan börja tapetsera :-) och lägga in golvet. Det är det roligaste och nu börjar man kunna se slutet på det här och det kommer nog dröja innan jag drar igång nåt mer, eller iaf tills handleden blivit bra.



Taket med ventilen som det blivit vattenskada runt. Det finns en till ventil och den ska också bort. Hoppas det blir bra och snyggt eller iaf så bra att man inte lägger märke till det.

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 15 juni 2013 13:09

När nu solen äntligen skiner så är jag fast i soffan. Värken blir inte bättre utan sprider sig som en löpeld genom kroppen på mig.
Handleder, händer, fotleder, fötterna, nacke, knän, höfter. Värken i fötterna gör att jag knappt kan gå och så är jag så stel att jag har svårt att röra mig.
Den som aldrig haft sån här värk har nog svårt att förstå vilket helvete det är och det går inte att beskriva på ett bra sätt förutom att det värker så man bara vill klättra efter väggarna.

Handleden är fortfarande väldigt svullen och nu när jag har fått värk i handen och armen så har kraften försvunnit, jag tappar saker och har svårt att använda handen. Det värsta är att det är höger hand.

Ta hand om varandra! Kram

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Skapa flashcards