Alla inlägg under maj 2013

Av Catarina - 20 maj 2013 10:57


I morse var det så underbart att komma upp, det hade regnat och solen försökte bryta igenom, jag öppnade veranda dörren och bara njöt av sommarlukten och fågelsången.
Jag älskar när det har regnat, det doftar underbart och grönskan bara exploderar.

Jag önskar att jag kunde gå ut och göra någonting i trädgården men är fast i soffan, jag gjorde lite för mycket i helgen så idag måste jag ta det lugnt och ladda tills Gabriels utvecklingssamtal på eftermiddagen och så måste vi handla mat.

Ha en underbar dag! Kram

Jag

Av Catarina - 19 maj 2013 22:05

Nu har jag fått ladda batterierna lite, Anders och barnen åkte till stugan i går och sov där och kom hem på em idag och hade med sig underbara blommor från stugan till mig. Det var så skönt att få vara ensam och bara vara jag , inte mamma eller fru.
Det är lätt att tappa bort sig själv i vardagen, allting går på rutin och oftast hinner man inte tänka på sig själv.

Vi har äntligen städat verandan efter vintern. Det blir förvaring där och skräp samlas. Sen har vi haft ena kaninen där och spån och hö så det var inte alltför frächt. Jag skulle ha tagit före och efter bilder!
Vi hjälptes åt allihop, barnen var superduktiga då jag lovade fika ute där när vi var klara :)
Det var jättemysigt att få sätta sig och det doftade såpa så gott.

Nu väntar barnen på årets första grillning och att få äta ute för det älskar dom.

Kram

Av Catarina - 18 maj 2013 23:00

Idag har vi satt upp studsmattan, barnen blev överlyckliga att äntligen få hoppa :) så nu är sommaren här.

Ena kaninen fick komma till sommarburen och han sprang runt och hoppade i luften så glad blev han :)
Den andra tar vi i morgon för det var galet varmt idag så jag fick hemsk huvudvärk på eftermiddagen och senare frossa. Jag tyckte att jag drack mycket vatten men tydligen inte tillräckligt.

Önskar er alla en härlig helg! Kram

Av Catarina - 17 maj 2013 23:45

Jag har inte gjort någonting alls idag, förutom att ringa en massa samtal som jag inte har orkat och det var så skönt, jag släppte allt som skulle göras och bara vilade tills barnen kom hem.

Det har varit som en sommardag här idag och vi skulle städa kaninburarna men det var också det jag klarade av då det var så kvavt så det var riktigt jobbigt att andas.

Jag hoppas att jag kan vila i helgen så jag kan komma igen och kanske känna mig starkare. Nästa lördag ska vi ha loppis för tredje året i rad är vi med i byloppisen. Det är perfekt att rensa ur och pengarna vi tjänar går till barnens semester. Förra året var vi till Furuvik 2 dagar och sen fortsatte vi till Rullsands havsbad, det var perfekt för oss.
Utomlands lär jag inte ska komma på många många år då gubben inte är ett dugg intresserad och resa själv? Nja inte riktigt min stil.

Ha en underbar helg! Kram

Härliga barn som leker i bäcken :-)

Av Catarina - 16 maj 2013 18:57

Jag är så tom, alldeles tömd på allt och känner mig bara svag.
All energi har runnit av mig och jag vill bara lägga mig ner och dra nåt gammalt över mig.
Glädjen är borta och tårarna bränner bakom mina ögon.
Jag kommer inte ihåg någonting, jag har missat tider, möten, missat avbeställningar, glömt att skolan var stängd och skickar ungen dit! Jag som är ett kontroll freak!

Det mesta verkar gå emot mig och jag har väldigt svårt att vara positiv, jag faller...

Den här veckan har varit galen!
Jag har varit till mora två gånger och ena gången var det med Gabriel, han skulle vägas och mätas och det var inte alls kul. Han har nästan gått ner...hans viktkurva planar och går ner under nedersta strecket! Fast vi kört med extra näringsdrycker, duocalpulver och extra berikning av maten. Det är så jobbigt när ingen förstår varför och jag blir såklart orolig.
Dom tog en massa nya prover på honom bla nytt glutenprov. Håller tummarna att det inte visar någonting när nu Clara verkar klara av att äta det.

Var hos sjukgymnasten idag och fick reda på att svullnaden på min handled var en inflammation, överansträngning.
Så nu ska höger arm vila...det blir lätt!
Även nacke, axlar var galet inflammerade och det kunde vara därför kroppen låser sig. Så nu fick jag några övningar att göra för att mjuka upp kroppen så jag kan röra mig bättre.

I kväll har vi varit på Mini kids :-) Dom uppträdde på parken och var helt fantastiskt duktiga, allihop. Jag kom på att jag var på min första mini kids konsert för 13 år sedan! När David var 6 år och sen Gabriel så det här var den tredje...men nu är det slut :-(
Innan dom skulle börja sjunga och jag sätter på min kamera för att testa den så får jag se att jag glömt att sätta in minneskortet!!! Tog ur det i går då jag laddade ur bilderna. Så typiskt!!! och har aldrig hänt mig förut.


Ta hand om varandra! Kram


Av Catarina - 11 maj 2013 22:19

Vaknade och var så glad att jag inte hade så ont, det var så skönt.
Jag hade tänkt att jag skulle slipa klart i rummet idag så jag kunde börja spackla sen.
När vi var ner och handlade så kom smärtan tillbaka tre dubbelt och det kändes som om någon högg in en kniv i sidan på mig och vred runt.
Jag kunde inte ens gå upprätt.
Sen har det hållt i sig, är jag stilla så är det okej men annars är det hemskt så nån slipning blev det inte. Jag vill så gärna få det klart snart men ska det hålla på så här blir det svårt :(
Det är svårt att be om hjälp, jag vet ju att alla har nog med sitt så det tar emot och så har jag alltid varit lite så, 'kan själv' ;)

Har fler projekt som jag vill ha klart innan sommaren är slut, köket, vardagsrummet och så ska lekstugan rustas upp. Lite mycket kanske men det vore så skönt att äntligen kunna få det lite fint hemma. Våra köksluckor är totalt slut, många hänger i ett gångjärn och tyvärr finns inte dom att köpa längre så skafferiet har två hål efter dom gamla. Taket i vardagsrummet har ljudisolerings plattor som har lossnat (sen det var dagis här) så färgen släppt också så det är bruna prickar. Det är inte så trevligt och det känns som om vi bor i ett ruckel ;)

David kom i kväll så nu är vi alla samlade <3 Helt underbart att ha alla barnen under samma tak :) det händer tyvärr inte ofta numera.
Han hade glömt att hans rum var rivet så han funderade lite vart han skulle sova :) Det blev Johannes soffa.

Gabriel hittade tussisar i diket som jag var tvungen att fota, det är vår!
Jag måste åka till stugan nån dag och fota vitsipporna, det finns en hel äng där och det är så vackert.

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 10 maj 2013 23:41

...vad jag tänker på dig. Mitt hjärta brast när du gav dig av, du klarade inte ens att skrika när du äntligen föddes. Ditt liv var över på några sekunder efter att navelsträngen klipptes.
Jag trodde det var ett stort skämt när barnmorskan berättade att du inte fanns hos oss längre, det var omöjligt! jag hade ju nyss fött dig, känt dig i min mage. Väntat och längtat och älskat dig.
Det gör fortfarande ont och kommer alltid att göra det.
Min fina ängel, vad jag hoppas att du har det bra där du är. Jag vill inte tänka på att du ligger nere i mörka kalla jorden alldeles ensam, hjärtat knyts och jag kan knappt andas vid tanken.
Fina, fina bebisen min, vad jag önskar att du fanns här ibland oss. Jag saknar dig så! Min älskade ängel <3

Kram din mamma

Av Catarina - 10 maj 2013 19:00

Vaknade i morse av att kroppen var låst igen och när jag kommit upp berättade Anders att jag haft andningsuppehåll flera gånger och när han skulle väcka mig var jag alldeles stel i hela kroppen så han blev rädd. Han låg och höll min hand ett tag och efter ett tag andades jag bättre så han kunde gå upp. Konstigt att jag inte vaknade!
Jag kom inte igång förens efter ett, det blev nog alldeles för mycket i går.

Barnen har ömsom lekt & bråkat hela dagen, nu sitter mina gofisar och tittar på G-force och myser med marsvinen :)
Johannes kom hem i går kväll vid elva! han skulle överaska mig ;) David kommer i morgon så då är hela familjen samlad :)

Jag försöker jobba på att se saker mer positivt även om det är svårt när det är så mörkt att det är svårt att se vilken väg jag ska ta.

Ha en jätte mysig helg! Kram

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Skapa flashcards