Alla inlägg under april 2013

Av Catarina - 22 april 2013 20:41

Jag har suttit i telefon halva förmiddagen och avbokat och bokat tider, lämnat vikter på barnen och beställt tapet till Claras nya rum. Jag fick tag på stjärntapeten!!! Den hade utgått ur sortimentet en vecka innan vi kom till affären och jag blev så ledsen och arg för att jag väntat. Jag bad dom skriva ner namn och nummer på tapeten så tänkte jag söka den på internet och den fanns! Inte dyr heller :) sååå glad!
Midbec, keek-a-boo rosa med vita stjärnor.

Clara hade med kompis hem och var så glad, dom leker så himla bra tillsammans. Lugna och goa tjejer.
När hon blivit hämtad så tog jag, Anders & Gabriel en promenad med Vilja. Jag är så besviken och arg på alla förbaskade läkare som inte kan göra eller inte vill göra nåt så jag får väl köra över gränserna och hoppas det går bra.
Det blev en rask promenad och efter 300 meter känner jag att jag borde stanna men jag är så fruktansvärt vrång så jag fortsatte...dumt! Men samtidigt om jag ska kunna gå ner i vikt räcker det inte på långa vägar. Nu sitter jag här med hemsk smärta i lungorna, andningen är tung och snabb. Jag har precis tagit migrän medicin, antagligen för att jag inte har kunnat få tillräckligt med syre!? Blev så förut efter en ansträngning men det måste ju inte hänga ihop. Fotlederna värker så jag blir tokig och jag önskar att jag hade haft ett par riktiga skor, det skulle underlätta lite även fast jag får ont ändå.

Styrketräningen är lättare då jag inte blir anfådd men tydligen hjälper det inte vikten då jag kämpat med mitt program i ett halvår.

Jag ska kunna ha min vår jacka inom nån månad!!! Det är mitt mål och ska jag ta kål på mig själv under tiden, ja då är det så. Jag är så trött på mig själv att jag gör vad som helst bara det blir en förändring!

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 21 april 2013 21:14

Idag har vi bara varit tillsammans och grejat lite hemma. In med vintersakerna och ut med sommarsakerna. Gabriel har suttit i sandlådan nästan hela dagen :)
Jag passade på att rensa ur landen och hade på myrmedel så nu hoppas jag att dom försvinner så vi kan så morötter, rädisor, sallad, persilja och lite annat smått och gott.

På eftermiddagen tog vi en liten cykeltur tillsammans. Det var så härligt! Jag önskar att jag skulle klara att åka en lång runda, saknar känslan i benen som värker efter några mil.

Kroppen värker och jag svettas och fryser om vart annat och idag reagerade Anders att halsen var jättesvullen. Inte konstigt att jag känt det var trångt. Blir så irriterad att det aldrig händer något!
Ge mig en chans att få leva! har jag lust att skrika...

Av Catarina - 20 april 2013 23:42

Det har varit en underbar dag. Riktigt vårväder så jag och Anders har letat fram vårkläderna och stuvat undan vinterkläderna. Jag har inte tvättat vinterkläderna än då jag vet att det fortfarande kan komma ett bakslag och bli kallt igen.

Clara har varit på kalas hos sin kompis K , det var jättemånga barn där och Clara hade haft jätteroligt.

Jag och Gabriel har städat åt alla djuren och så har han plockat fram sandlådeleksakerna och lekt där, äntligen sa han.

På eftermiddagen satte jag och Anders oss å tittade på film. Jag hade missat att vi bara fick ha filmerna en dag ist för två så den skulle tillbaka innan klockan sex. Det var ett skönt break fast det var så fint väder var det skönt. Barnen var ute och lekte och Gabriel kom in och sa att man fktiskt inte får titta på film när det är så fint väder ;) gofis!


Lördagsmyset var Chips ( hittade en gammal goding i affären) och så skar vi morötter och gurkor och gjorde dipp till. Filmen blev Nanny mc Phee. Marsvinen fick också vara med och mysa :)
Efter fångarna på fortet så var Clara så trött att hon bara grät. Tillslut fick jag lägga mig hos henne, det tog 20 minuter innan hon somnade fortfarande gråtande och ett kvidande mamma emellan :( sååå trött och sååå ledsen.

Sov så gott! Kram

Av Catarina - 18 april 2013 21:07

Min kropp är slut, nu har det blivit för mycket. Varje dag någonting och i morgon är det en massa telefonsamtal som måste klaras av. Önskar att jag fick vila utan att behöva tänka på någonting. Smärtan som skär igenom kroppen och får mig att tappa andan, tårarna som stiger i ögonen när jag känner mig så fruktansvärt hjälplös. Svimmade två gånger, pang så blev det svart, slog mig ordentligt i axeln, andra gången gick det bättre då jag liksom bara segade ner.
Det är min vardag.

Mötet idag var hemskt jobbigt. Jag fick reda på hur mina tankar kan ställa till det för mig både kortsiktigt men även långsiktigt. Jag har svårt att acceptera situationen som den är nu, jag vill inte det utan jag vill ju se en förändring snarast.
Fick reda på att även om jag accepterar min situation så betyder det inte att jag måste tycka om det eller ens gilla det.
Jag kan gå på många möten men att ens tänka tanken att acceptera finns inte! Jag vägrar må så här och se ut så här och jag måste ha min ilska och känna att jag mår dåligt för att kunna kämpa för att förändra det. Om jag skulle tycka allt var okej vilken driv skulle finnas då? Varför ska man ändra nåt som man intalar sig är bra?
Dom kan säga vad dom vill där!

Om senast ett år ska jag väga 23 kg mindre och må mycket bättre och kunna vara ute på arbetsträning! Det är mitt mål och det jag önskar för mig själv och behöver.

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 18 april 2013 20:30

Det har flyttat in två nya kräk i våran familj :) (marsvin)
Gabriel har mått så dåligt och har inte kunnat sova på nätterna så jag hoppas att det kommer att bli bättre nu.
Dom är helt underbara och perfekta för barnen.
Ett virvelmarsvin och en släthårig.

Clara och Blixt, Gabriel och Dundra

Av Catarina - 17 april 2013 21:04

Äntligen kväll! Jag är så trött och slut men får helt och hållet skylla mig själv. Jag ska inte klaga.
I morgon ska jag på rehab möten och just nu är jag inte inspirerad men det blir säkert bra!

Jag och Gabriel spelade kula idag och jag lärde honom dom vanligaste spelen. Vi spelade jämt på varje rast och Gabriel hade inte sett någon spela på skolan och det tycker jag är synd. Det är ett roligt spel!


I kväll är det första kvällen Gabriel somnar före elva. Han är så mörkrädd och hör en massa ljud och skrämmer upp sig själv mer.
Jag hoppas att han blivit tryggare tack vare det jag gjort idag. Jag kommer avslöja vad i morgon ;)
Min syster är hemskt nyfiken men hon får bara igen lite :) vi brukar retas med varandra.

Sov gott! Kram

Av Catarina - 17 april 2013 10:03

Sovit några timmar i natt så när mamma ringde halv åtta i morse och frågade om jag skulle vara med dom idag var jag inte så jättesugen. Det har varit någonting varje dag och det känns i kroppen, värken är värre och prickarna i ansiktet fyrdubblas av stressen.
Men jag följde med! Varför inte, annars måste vi åka i helgen så jag passar på när det ändå går en bil dit jag ska :)
Jag ska nu hämta det jag bokade igår ;)
Det kommer att bli jättespännande och roligt även om jag funderar vad jag håller på med ;)

Ha en bra dag! Kram

Av Catarina - 16 april 2013 21:45

Var till logopeden med Clara idag, vilken skillnad det har blivit på talet :) hon är jätteduktig men hon har tröttnat på att vara där var tredje vecka och jag förstår henne.

När Gabriel kom hem på em så tog vi en liten premiär cykeltur på vägen :) det var jättekul och jag har verkligen saknat att cykla!
Hoppas att jag blir bättre så jag och barnen kan åka en tur i sommar.

Jag har gjort nåt riktigt helgalet i dag :) jag ska skriva mer om det om någon eller några dagar ;)

Ta hand om varandra! Kram

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards