Alla inlägg under mars 2013

Av Catarina - 4 mars 2013 16:15

Nu har vi kommit hem och i ordning, eller vi kom hem i går men jag mådde inte alls bra efter allt packande och uppackning så i går satt jag bara och det kändes som om kroppen skulle gå sönder. Men det var sååå värt det! Vi har haft det så underbart trots sjukdomar. Clara var så konstig i går eftermiddag, matt och ville inte äta så jag bestämde att dom skulle vara hemma idag då Gabriel ändå hade studiedag. En extra dag att vila men så i natt blev Anders magsjuk så jag har sovit två timmar och min kropp skriker efter vila, nu har jag ännu fler att ta hand om och barnen kan tidigast gå till skola och dagis på torsdag. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är så slut och har så ont att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv och barnen är utråkade och bråkar och tjafsar bara med varandra. Det är jättejobbigt men jag förstår dom också, Clara har längtat efter sina kompisar så länge nu eftersom hon fick vara hemma hela förra veckan också pga att Gabriel var sjuk. 

Jag hoppas jag kan lyckas hålla ihop mig själv några dagar till utan att rasa isär, både för mig och barnens skull.

 

Jag har nu samlat ihop lite kort från vårat sportlov :)

 

         

 

Åka skidor på sjön var härligt förutom att det blåste så mycket och Vilja tyckte det var jobbigt att sjunka till magen :) Hon skällde direkt när barnen åkte för långt bort.

 

       

 

Våran undebara Vilja som fyllde tio år 14 februari. Jag hoppas vi får ha henne länge än.

 

     

 

Vi tog skotern och åkte på andra sidan sjön för att grilla lite korv när blåsten lugnat sig men vi fick knappt els, Anders fick ligga runt den för att den inte skulle blåsa ut och efter en kvart blåste det värre än nånsin men barnen ville inte åka hem utan att ha grillat först så vi gjorde det och då blåste det så hårt att snön drev och ketchupen flög av korven ;)

 

 

 

Anders och Clara tog en tur med gammelskotern som var den första skotern som vi köpte när jag var liten och som jag fick lära mig att köra när jag var ca 9 år. Den är störtskön men väldigt ful ;)

 

 

 

Efter en lång dag är det underbart med en brasa, vi eldade och eldade och lik förbaskat var det bara 14 grader varmt inne på morgonen, särkert pga blåsten. Ett tag trodde jag att vi skulle snöa inne då det blåste så hårt att vi inte kunde vara ute och vi fick höra att vägen drev igen över myrarna. Men tyvärr gick det bra ;) Jag hade inte haft någonting emot att få bli insnöad några dagar!

 

Nu har jag lovat Clara att lägga ett puzzel med henne så jag ska väl hoppa ner på golvet och hjälpa henne lite.

 

Ha en bra dag! Kram

 

Av Catarina - 2 mars 2013 11:30

Det är dålig mottagning här som gör att inläggen strular och inga kort blir uppladdade men jag försöker lägga upp kort nu annars får jag göra det när vi kommer hem :)

Av Catarina - 2 mars 2013 00:00

Så härligt vi har här trots vissa missöden ;)
Det blev inte mycket sömn i natt då barnen vaknade i skift för det blåste och stormade ute. På morgonen hade vi 14° varmt inne trots att vi eldat upp till 26° på kvällen, avskyr att gå upp när det är så kallt men var tvungen att göra eld i kokspisen.
På grund av blåsten kunde vi inte åka och grilla korv så vi lekte hemma istället, åkte madrass och pulka och sen ville barnen ta en skidtur på sjön.
Vilja var med men kunde knappt gå för hon sjönk till midjan så hon hade panik och blev tokig när barnrn åkte i väg för långt.
Vi kunde bara vara ute korta stunder, fast det var plusgrader så blåste det riktigt kallt.

På eftermiddagen innan det blev mörkt satt vi på släden på skotern och jag och barnen tog lite potatis skal sen middagen och åkte ut med i skogen, i morgon kommer vi åka dit igen för att se på spår vilka djur som varit där :) barnen älskar det och vi gjorde också så när jag var liten.

I kväll nu har vi spelat spel och haft jättemysigt med tända ljus i hela stugan och sprakandet från brasan och när småttingarna lagt sig så spelade Johannes och jag kort tillsammans <3 det är så underbart att få umgås med honom och jag får ta vara på varenda minut jag får :)

Ha en mysig helg! Kram

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Skapa flashcards