Alla inlägg under september 2012

Av Catarina - 22 september 2012 00:50



Tänkte ha en liten tävling för er bloggläsare i samarbete med Lux-case.se  Vinnaren får välja ett valfritt mobilskal till ett värde av 250 KRONOR
 
Lux-Case.se har det största utbudet av SmartPhone skal i Sverige! Här hittar du över 8000 olika skal och fodral till Smartphones från Apple, HTC, Samsung, LG, Nokia, Motorola, Sony och Blackberry.
 
Tävlar gör du här: http://sofija.blogg.se/
 
 
Av Catarina - 21 september 2012 21:21

Idag har familjen äntligen varit samlad <3 I allafall i sex timmar ;) David kom hem och gjorde en behandling och sen vid sju så tog han bussen för att åka till sin tjej Isabelle <3 kul för han, tråkigt för mig! Men hon måste ju tyvärr också göra en behandling.

Gabriel tyckte att han kunde vara kär i Johannes ist för då skulle han vara hemma hela tiden ;) Jag sa att man kan älska sin bror men inte vara kär i honom. Men mamma: kan han inte vara kär i dig då? Hihihi gofis.
Fick förklara igen att man inte kan vara kär i någon i familjen utan som sagt bara älska.
Det är underbart att se hur mycket alla syskon faktiskt bryr sig om och älskar varandra.

I kväll har vi haft lite fredagsmys med chips och popcorn och tittat på filmen Tingeling. Det var en riktigt mysig stund då det inte var något tjafs och jag fick chansen att mysa med båda två och hålla om och snoza på dom.

Jag har faktiskt inte haft alltför ont i dag :) fast beror ju lite på vad man jämför med ;) men det är så underbart och dom här dagarna ger mig kraft att orka dom dagar som är jättejobbiga. Jag får hopp!

Nu ska jag och min man titta på charlies änglar och mysa lite tillsammans <3

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 20 september 2012 21:26

Jag är så stolt över min 8 åriga son!!!
Han har skrivit sin första dikt i dag :) Det var veckans svenska läxa och dom skulle titta på en bild och skriva någonting. Det blev jättebra även fast han hade panik och krävde att jag skulle säga och han skriva :) försöka kan man alltid men jag trodde han kände mig bättre än så. Min pappa var adjunkt och nåde mig om jag fuskade med läxorna ;) Tillslut så började han och tittade på bilden och skrev mening för mening. Mamma stolt <3


Gabriels dikt:
Vit och fin är jag,
sjön är stilla,
fåglarna sjunger.
Det är tyst och lungt.


Nu har Johannes kommit hem och gjort sin behandling och jag hoppas verkligen att hans prickar och klåda försvinner nu.
I morgon ska han i väg och ragga praktikplats. Han ska ha praktik och svetsa två dagar i veckan och då ville han vara hemma här och inte i Ludvika. Jag blev såklart jätteglad då jag får ha honom här hemma <3
Nu måste jag vika 3 baljor med tvätt så det inte blir för mycket i morgon.


Ta hand om varandra! Kram



Gabriels banan som han hade med sig idag på utflykten ;)
Stulit iden från lillasyster <3









Av Catarina - 20 september 2012 13:04

Burrr vad kallt det var i morse. Tempen visade på -2° och gräsmattan var alldeles vit. Jag trodde jag skulle frysa ihjäl då jag glömt sätta på värmen och min morgonrock får jag använda först i morgon pga skabben.
När sen solen börjar gå upp så var det så fint, dimman dansade i solstrålarna. Då är det höst! Det som jag älskar med hösten är den höga klara luften och alla vackra färger i naturen.
Det är synd att jag inte kan ta mig ut så ofta bara.


Idag är Gabriel och hans klass ute i skogen och plockar lingon :)
Jag hoppas dom har en härlig dag och hittar mycket bär.
I morgon ska dom få koka sylt av alla bär och så får alla en burk lingonsylt med sig hem. Gabriel är väldigt stolt över sin egen sylt, vi måste nog äta något med lingon i helgen ;)


Jag är bunden i soffan idag, det är både smärtan men också utmattning.
Jag måste få undan all den här tvätten,
jag byter i alla sängar varje dag och vi byter alla kläder varje dag också så vi får bort våra oönskade husdjur ;)
Men jag tar ut mig så jag inte kan sova på nätterna och det blir inte bättre.
En enda ond cirkel.
Men efter helgen kommer det bli bättre, killarna kommer i morgon och ska behandlas och då är det bara deras tvätt för vi är klara i morgon :) jippi!


Ha en bra dag! Kram

Av Catarina - 19 september 2012 22:44

Det har varit riktigt tufft idag, i går kväll var jag så slut att när jag sen kom i säng så hade jag så ont att jag inte kunde sova. Klockan ringde som vanligt 6.10 och det var knappt jag orkade ta mig ur sängen. 

När barnen åkt till skola och dagis så satt jag bara, ville bara gråta då jag visste hur mycket tvätt jag hade att ta reda på. Både torr, blöt och otvättad.

Som tur var! om man nu kan kalla det det så kunde jag "bara" tvätta 3 maskiner idag, det finns ingen mer plats i huset att hänga på och jag kan inte köra allt i torktummlaren.

 

Gabriel har fortfarande lite klåda så jag har smort honom med en annan salva som vi fick med. På kvällen fick vi duscha av oss skabb salvan iaf, jag har nu gått i 24 timmar och tyckt jag luktat just skabb! Den salvan luktade INTE gott! Jag hoppas att det var det som klådan beror på nu när jag har lagt ner så mycket arbete. Men det återstår att se.

 

På eftermiddagen sommnade jag i soffan av ren utmattning och det var en sån här vaken-sömn vila. Vet inte om jag kan förklara riktigt men ska försöka.

Jag sover fast jag är vaken, jag hör allt som händer men kan inte vakna, kan inte öppna ögonen, jag är fast i nått drömland. Det är läskigt! Jag vill vakna men kan inte och då börjar mardrömmarna! typ att jag kör bil och håller på att köra av vägen och måste öppna ögonen men kan inte.

 

Nu har jag världens huvudvärk och smärtan i lungorna börjar bli vedervärdig igen, nu kan jag inte gå och lägga mig hur gärna jag än skulle vilja, jag kan inte ta en dusch eller ett bad och lindra smärtan för då blir det för  tungt med andningen. Bara jag går på toaletten så känns det som om jag sprungit ett maraton och jag blir anfådd som en tok och då gör det såklart mera ont :(

 

Ja ja det blir bättre sen, nån annan dag kanske det är bättre!

Nu ska jag sätta mig på golvet och mysa med min underbara Vilja <3

 

Sov så gott! kram

Av Catarina - 19 september 2012 22:04


 

 

Jag tävlar hos mammajersmyr om en valfri Jumpsuit hos chillawear.se 

 

Av Catarina - 19 september 2012 09:44


nu kommer även ni få chansen att köpa ett par skor från footway!!

Tävla om ett presetkort från footway värt 500kr !!


”Jag tävlar om ett presentkort från Footway.se värt 500:-! Tävlingen hittar du hos Zara Wahlberg



♥ Gå in på Footway.se och välj ut dina favoritskor och länka till dessa i kommentaren som ni lämnar under detta inlägg.

♥ Gilla Footway.se och Zara wahlberg  på facebook

♥ Tipsa om tävlingen i din blogg (låna gärna bilden och den kursiva texten här ovan) ELLER länka till tävlingen på facebook

Tävlingen avslutas den 25 september kl 18:00

LYCKA TILL!

 

Av Catarina - 18 september 2012 22:16

Jag tror det är första gången som jag bara vill gömma mig under filten för att jag skäms över en annan människa!

Jag förstår inte hur Gunilla Persson i Svenska Hollywood fruar är funtad!? Hur tänker hon egentligen?

 

Först den där stackars katten! Inte tar man med den hem till någon på ett möte utan att fråga först? Det var precis som när hon var bjuden på barnkalaset hos Isabell.

 

Sen sitter hon och talar om hur bra vänner hon och Margareta är, när sen Margareta inte gillade hennes musik video så är hon ingenting värd längre. Hon sa bara som hon tyckte på ett fint sätt, tyckte jag! Inga elaka kommentarer eller någon ilska. Det är inte klokt! Gunilla som själv säger precis som hon tycker och vräker ur sig elaka kommentarer till folk hur som helst. 

Jag tycker hon är obehaglig på nåt sätt! Hon har ingen verklighets uppfattning och verkar bara tycka att hon har rätt i allt och alla andra fel. Tror det finns nån sjukdom för folk som är så enormt självgoda.

 

Jag vet faktiskt inte om jag vill fortsätta att titta på programmet nå mer då jag tycker att det börjar spåra ur lite. Dom härliga fruarna som varit utan intriger och bråk emellan är borta och nu är det endast det som lyfts fram i varje avsnitt. Gunilla har ju också sagt att det kommer att bli mera bråk framöver! Jag skulle vilja ha tillbaka gamla konceptet så som det var.

 

Men det är min åsikt och jag är medveten att vi alla är olika och tycker olika saker! Och det är jag glad för! Skulle inte uppskatta om alla tyckte som jag ;)

 

Sov så gott! Kram

 

 

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Skapa flashcards