Alla inlägg under augusti 2012

Av Catarina - 25 augusti 2012 21:38

Vaknade urtidigt i morse och har knappt sovit nåt på hela natten så jag har varit ett vrak idag. Anders har målat och fortsatt på verandan och barnen har varit ute hela dagen och lekt och fiskat...sånt som man gör vid sommarstugan. Jag har nästan legat hela dagen :( hjälpte Anders lite och bytte gardiner i stugan var det jag klarade av. På eftermiddagen efter jobbet kom Johannes ut hit och mamma och pappa bjöd oss på kräftor :) vi har inte ätit det på flera år, mest pga att det är lite besvärligt då jag mest får sitta och skala åt barnen. Nu hade mamma köpt både kräftor och kräftstjärtar så det var lättare för barnen :) Gott är det iaf och trevligt hade vi det.
På kvällningen så spelade vi lite spel med barnen och sen var det dax för sängen för dom och polisskolan för oss vuxna :)
Så mysigt att ha Johannes här, inte ofta vi tittar på tv ihop längre.

Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 24 augusti 2012 22:32

Är nu vid stugan. När Anders kom hem från jobbet vid halv fem så packade vi och åkte ut. Jag orkade inte packa på dagen utan låg hela tiden och jag kände mig hemsk när vi skulle iväg, kallsvetten rann och benen skakade på mig. Åker nog in på måndag om jag inte blir bättre. Det är hemskt att inte ens orka gå på toaletten eller äta. Jag har också så ont i bröstet i kväll att det är alldeles för jobbigt att prata vilket är svårt att låta bli då mina kottar babblar på ;) Vi packade upp lite och gjorde eld sen var det fram med myset...popcorn och chips och en varsin klubba blev det och så tittade vi på Fångarna på fortet.
Nu är vi alla i säng och det är underbart att ligga här och lyssna på tystnaden.


Ta hand om varandra! Kram

Av Catarina - 23 augusti 2012 12:38

Men inte bara det...såklart! Vad annars när det gäller mig. Jag har försvagade muskler i mina ögon som gör att jag inte kan ställa om när jag fokuserar på någonting på nära håll och sen på långt håll. Musklerna i ögonen krampar! Så optikern kunde inte ens mäta styrkan som ska vara på mina glasögon. Nu ska jag träna ögonmusklerna med flipperträning 3 gånger dag 3 min i 3 veckor sen måste jag tillbaka för ny synkontroll.
Inte konstigt jag har så mycket huvudvärk och är trött! Jag kanske till och med kan läsa om tre veckor :) har kommit till sidan 53 i min bok som jag började på i maj. Jag brukade läsa två såna böcker i veckan annars ;)


Är fortfarande sjuk och i morse visste jag inte hur jag skulle orka ut, tur min man drog iväg mig så jag fick det gjort.
Nu ska pyamasen på igen och jag ska krypa ner i soffan igen.


Ta hand om varandra! Kram


Min tränings sak :)

Av Catarina - 22 augusti 2012 20:49

Jag blev så glad! Idag kom mitt paket från Buzzador :) Äntligen!
Jag fick ett helt kit med schampo, balsam, värmeskyddande spray & inpackning :)
Jag fick också fem Schampo flaskor att Buzza till vänner. Tunt hår, tjockt hår och färgat hår.
Det kommer att bli jätteroligt att få testa dom här produkterna.
Nu måste jag bli frisk! Nu!
Jag kommer att skriva om hur det går här på bloggen och twitter :)


Kom ihåg att om du vill bli en Buzzador så nämn gärna mitt namn som då visar vem som värvar ;)


Sov så gott! Kram

Av Catarina - 22 augusti 2012 13:50

Jag har inte orkat skriva någonting. Jag är riktigt dålig :( Orkar inte vara uppe alls och så sjukt ont att jag måste ligga alldeles stilla. Anders jobbar kväll så all min lilla energi jag har måste jag lägga på barnen när dom komner hem. Jag ligger och spelar Draw Someting med syrran för att distrahera mig lite så jag inte känner efter för mycket.

Ta hand om er! Kram

Av Catarina - 20 augusti 2012 23:36

Jag tog ett bad i mitt underbara bubbelbadkar och nu känns det nästan som om kroppen vore ny :)
Jag hade riktigt hett och både jetsen och bubblet igång och det är precis som massage i min värkande kropp.
Nu ligger jag i sängen, kroppen halvt bortdomnad och njuter av en stunds smärtfrihet! Jag måste ta tillvara på stunderna då dom är få.
Vill hålla kvar den här känslan så länge det bara går och bara må bra och vara lycklig :)

Sov så gott! Kram

Av Catarina - 20 augusti 2012 20:59

En hemsk dag har det varit! Så dålig, sån hemsk smärta i hela kroppen. Det var jättekonstigt när klockan ringde 6.15 i morse och vi skulle masa oss upp. Clara hade sovmorgon men vaknade ändå, hade kunnat byta med henne ;)

Gabriel var jättespänd inför första skoldagen, Anders följde med honom och stannade en stund. Optikern ringde och skulle ändra tid då han blivit sjuk. Typiskt när jag hade ställt in mig på att göra det nu. Det blir aldrig som jag har tänkt mig! Men ändå skönt då jag knappt kunde röra mig.

 

När Clara åkt vid elva så somnade jag och har sen legat hela dagen, har knappt klarat av att vara uppe alls, skyll mig själv för att jag målade! Jag ville jag kunde då. Jag tar det!

 

Gabriel har nästan nyss somnat då han har varit jätteledsen, han visste inte själv varför men jag tror att han varit så spänd i dag och allt släppte när han skulle lägga sig. Så han ligger nu i min säng. Han hade iaf haft en jättebra dag i skolan och var så lycklig över att han ska få åka på badet på fredag och ha simträning :)

 

Nu ska jag titta på Dallas och vänta till anders kommer hem från jobbet ;)

 

Ta hand om varandra! kram

 

 

Av Catarina - 19 augusti 2012 23:43

Idag har vi målat vid stugan. Både lekstugan och fönsterna på farmors stuga. Barnen var jätteduktiga och Anders rev verandan som var rutten och började på en ny. Det blev så fint! Tänk vad lite färg gör egentligen!
Jag är alldeles slut och varje del av kroppen värker. Har svårt att gå då fötterna gör jätteont och ena vaden har muskeln fått riktig spunk.


Anders får följa Gabriel på första skoldagen i morgon, jag har alltid följt alla barn dit, både för att han jobbat och säkert mitt kontroll behov ;)


Jag har tid på synsam i morgon och jag är hemskt nervös! Hur dåligt ser jag egentligen och är det bara ögonen eller någonting annat oxå?
Måste ta mig i kragen och beställa läkartid så jag kan få hjälp då jag är så tung andad. Det blir bara värre och värre och ofta blir läpparna blå. Det måste finnas nån hjälp så jag slipper det. När det blir jättejobbigt så får jag panik! Det är hemskt att inte få luft.


Fixar inte skriva mer idag.


Ta hand om varandra! Kram

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards