Alla inlägg under maj 2012

Av Catarina - 11 maj 2012 21:58

Nu njuter jag i fulla muggar! Alla mina barn hemma.Det bästa som finns  

Så i kväll har vi bara myst och ätit popcorn och tittat på superhjältarna, dom små har lagt sig och mannen med för han var tvungen att jobba i morgon och skulle åka vid 04.30 i morgon bitti.   I morgon om det fortfarande regnar så har jag lovat Gabriel och Clara att vi skulle pyssla, vi har precis köpt en lim pistol som vi måste "leka" med  

Och sen håller vi på med krymp plast, det är hur roligt som helst och vi tillverkar nyckel ringar och lite annat på löpande band. Ska prova komma ihåg att ta nåt kort i morgon och lägga upp!

 

Nu spöregnar det ute och har gjort till och från hela dagen, inte ens min hund vill gå ut fast hon älskar det annars, fast med hennes päls förstår jag det! Det är så rått, blött, kallt och mörkt. Vill ha sommar nu! Men lagom sommar ingen jättehet    och ingen regnig. Bara lagom   Är det för varmt kan jag inte vara ute för då kan jag knappt andas och måste vara inne och för soligt måste jag vara i skuggan eftersom jag har Rosacea (kronisk inflammation i huden i ansiktet) när jag äter antibiotika så är det skadligt att vistas i solen, men trots allt det så älskar jag sommaren      vem gör inte det?    

 

Nu måste jag sluta skriva för värken i handlederna driver mig till vansinne!    

Ha en mysig kväll... Kram     



























Av Catarina - 11 maj 2012 21:52

David & Johannes

   

Av Catarina - 11 maj 2012 08:25

Jisses så trött jag är idag, har nog sovit ett par timmar i natt. Även det här regniga vädret gör sitt. När klockan ringde vid sex hade jag absolut ingen lust att gå upp. Barnen kom upp en efter en vid halv sju, jag satt och halvsov med te koppen :) Fixar frukost, fram med kläder...och så glömde jag det viktigaste! Clara har fått duocal pulver, för att hon gått ner i vikt och har svårt att äta, så har hon även näringsdrycker,  och såklart glömde jag tillsätta det i frukosten så när det var tio minuter kvar innan dom skullle iväg så fick jag göra lite yoghurt att blanda i det i och ge henne, hon var inte imponerad! Varför ska jag behöva äta två frukostar? Jo mamma klantade sig ;)

Men när det gått ett tag så borde det gå på rutin. 

Gabriel har oxå näringsdrycker men av en helt annan anledning, han äter jättebra men går inte upp i vikt, han är jätteliten för sin ålder och blir retat för det i skolan. :( Jag hoppas att han rätt som det är bara kommer att dra iväg och få slipa alla elaka ord.

Det är inte lätt att vara liten ;)


Just nu håller jag på att skicka en massa positiv energi till min syster, hon ska på möte och är inte så jättesugen, så vad gör man som stora syrra då? Jo skickar massor med energi ;)

Jag hoppas att det hjälper!   


Jag borde vila idag, men har så mycket som har hopat sig här hemma när jag varit sjuk, dessutom har min man jobbat extra mycket och inte kunnat hjälpa till, det är svårt att se allt damm, tvätt och disk när jag är kontroll människa! vill göra allt på en gång, och titta där vilka lortiga fönster...fram med trasan och då kan jag ju inte bara ta ett fönster utan kör alla fönster i hela huset på en gång... det är typiskt mig! ;) Men jag gillar att ha det rent och snyggt och jag tycker det är skönt att få allt gjort på samma gång. Därför är det så svårt att vara sjuk    Jag måste vila! Skulle jag göra allt det skulle jag nog bli så dålig så jag får åka in och få hjälp med smärtstillande och syrgas :( Hade varit mycket bättre om jag hade varit slarvig eller inte brytt mig om lite "skit" i hörnet ;)

Jag ska väl lära mig något av det här som gör mig starkare som människa, och kanske kan jag lära någon annan någonting bra!


Nu måste jag slänga in lite tvätt i maskinen iaf, dammsugningen och disken får barnen ta när dom kommer hem, ska försöka spara lite energi till helgen så jag kan göra någonting kul med barnen. :) Mina barn har fått olika uppgifter under veckan, som dammsuga, plocka i och ur diskmaskinen, alltid ställa in sin tallrik, plocka ihop, städa rummet, ta in ved. Dom tycker det är roligt att hjälpa till och nu tittar dom på schemat när dom kommer hem och gör det dom ska direkt. 


  

Ha en bra dag! Kram                              



Av Catarina - 10 maj 2012 21:50

Jag är så trött att jag inte ens kan tänka, vet inte vad jag ska skriva...Det har varit en jobbig dag, var så glad när jag vaknade i morse att jag äntligen kände mig mkt bättre från förkylningen. Dumt! Jag fick jätteont i bröstet igen och anfådd så jag inte kunde vara uppe, blir galen snart! Klarar inte av någonting alls själv. på eftermiddagen kom hesheten tillbaka och jag kunde inte prata.


Jag har ställt in städningen av Davids hyres rum i morgon. Måste ta det nästa vecka. 


Jag skulle verkligen vilja åka bort någonstans och bara få vara och hämta mina krafter, men det är omöjligt då mannen jobbar skift och inte kan ha barnen själv. Så kanske om 5 år när barnen blivit stora jag kan åka.


Jag vill ha tillbaka mitt liv såsom det var för fyra och ett halvt år sedan, innan lunginfarkten. Det här är vansinnigt. Önska kan jag ju, men alla svar jag får så kan det inte bli så mycket bättre utan risken finns att jag blir sämre ju fler inflammationer och infekioner jag får pga ärrbildningarna i lungorna.

Utan mina älskade barn hade jag aldrig orkat! och mina underbara vänner, dom som finns kvar.


Jag ger nu upp för i kväll och hoppas allt känns bättre i morgon, gillar inte att vara så här negativ och egoistisk som jag just nu känner mig.

Det finns dom som har det mycket sämre än mig utan att klaga och jag avskyr att beklaga mig. Jag är faktiskt tacksam, för om jag inte hade fått det här så hade jag heller inte haft min underbara dotter!


Ha en bra kväll alla! Kram

Av Catarina - 10 maj 2012 08:29

Undrar vad som kommer dyka upp idag, alltid är det nåt som jag inte har räknat med! både på gott och ont. 

Just idag har jag inte lust med något krångel, det räcker med det som var i morse... Johannes skulle ner till tandis och skulle tanka innan han åkte ner, kortet fungerade inte! Och det är 11 km dit, han fick chansa och jag ta reda på varför kortet inte fungerade. Starta datorn och logga in på banken och det samtidigt som svärmor kommer och ska hämta barnen och skjussa dom till skolan och dagis.

Det är inget fel på kortet! Han har tydligen dragit över kortet förut och fick en övertrasseringsränta på 100 kr. Egentligen rätt åt honom, har försökt få honom att hålla koll på hur mkt det finns på kontot men han försöker ha det i huvudet och då blir det så här! Hoppas han vaknar upp nu och ser hur viktigt det är eller att hellre ta ut pengarna och sluta handla på kortet.


Nu ska jag försöka få tag på min underbara vän som har det jobbigt. Jag hoppas att hon mår bättre idag och har fått sova lite, men en liten pratstund kanske kan lätta lite på det jobbiga.

Jag vill finnas där för henne som hon alltid finns där för mig! och jag tycker det är viktigt att visa sina vänner att vad det än är så finns man där och det dygnet runt.


Ha en bra dag! kram

Av Catarina - 9 maj 2012 21:45

Nu är det kväll igen, dagarna bara rullar på när jag sover så mycket. Just nu sittter jag och väntar på att Johannes (min 18 åriga son) ska dyka upp, han har fått ta ledigt från skolan i morgon för han ska till tandläkaren och då måste han åka 28 mil ( fram & tillbaka) eftersom han är skriven här, det är löjligt att han ska behöva missa en hel dag i skolan ist för nån timme som det ju faktiskt tar för ett besök. Och bara resan blir jobbig, men samtidigt blir jag jätteglad att få träffa honom... det är så tomt på veckorna när båda stora bor borta och går i skolan. Det värsta är att jag kom på att dom antagligen aldrig kommer att flytta hem igen, när dom tar studenten så vill dom nog inte komma hem. Båda utbildar sig till sånt som det finns jobb till, vilket ju är bra nu när det är så svårt att få jobb.

Det är tufft för en mamma  



 

Han kom hem, och han åkte... var tvungen att träffa en tjej en halvtimme   jättenödvändigt!!!

Pojkar, dom är otroliga!


 

Nu ska jag titta lite på tv, klippa klorna på Vilja och sen förhoppningsvis hinner jag prata lite med Johannes innan jag kryper till kojs.


Ha en trevlig kväll alla! Kram                 



Av Catarina - 9 maj 2012 21:41

Mina älskade barn... två utav dom iaf... dom stora är det svårare att fånga på kort :)


   

Presentation

  Jag är en 39 årig 5 barns mamma

Translate

Gästbok

Buzzador

 

Jag väntar på en ny kampanj

 

Arkiv

Frågeruta

20 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<<
Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Fler besökare till bloggen

Bloggportalen

Allmänt

Ovido - Quiz & Flashcards